Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mariestad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mariestad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mariestad miniopas

Autovuokraamo Mariestad
Autonvuokraus Mariestad – Kuva: © Wigulf

Mariestad (15500 asukasta vuonna 2005) sijaitsee Lounais osa Ruotsia, ja on osa Länsi-Götanmaan läänissä.Kaupunki sijaitsee Ruotsin suurimman järven, Vänern, ja on tunnettu kauniista saariston   monia saaria ja luotoja.Kesällä on hyvä vene liikennettä Vänernillä ja ihania rantoja.

Mariestad perustettiin vuonna 1583, ja Gamla Stan on yksi parhaiten säilyneistä keskustojen – kauniita puutaloja ja katedraalille 1593.

Keskeisellä paikalla Mariestad Valbo museo, joka on yksi kaupungin nähtävyyksistä. Museon näyttely, jossa kävijät voivat tutustua piirin ja kaupungin historiaa,  kivikaudesta asti 1900.Rakennus on myös museo.

Muuten, laivamatka kauniiseen saareen Brommö merkittävä matkailukohde. Saari on autoton, mutta se on suosittu matkailijoiden vuokrata polkupyöriä Lauttaranta.Pohjois puolella saarta on kaunis uiminen paikka ”Stora Know Sand”. Toinen saari on näkemisen arvoinen Vänern, Djurö – joka on kansallispuisto rikas luonto ja villieläimet.

Mariestad myös kulttuurikohteita lukien teatteri, konsertti-ja taidegalleriat, ja kaupunki on kiinnostavia kauppoja ja toreilla kesällä.

Lähin lentokenttä on Örebron lentokenttä, joka sijaitsee 111 km pohjoiseen Mariestad.