Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jönköping

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jönköping sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jönköping miniopas

Autovuokraamo Jönköping
Autonvuokraus Jönköping

Jönköping sijaitsee kaakkoisosassa Ruotsissa, ja on hallinnollinen keskus Jönköpingin läänissä.Kaupungin osuus Pohjois maisemaa Småland. Entinen itsenäinen kaupunki Husqvarna   Nyt kaupunkialueella Jönköpingissä.Jönköping kunta, joka sijaitsee eteläisen lopussa Quilted – Ruotsin toiseksi suurin järvi, on 126100 asukasta (2009), ja aivan keskustassa asuu noin 80000 asukasta.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä museot, taidegalleriat, teatterit ja konserttipaikkoja. Keskellä on miellyttävä kävelykatujen kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hieman pois keskustasta on myös ostoskeskus A6 Center, joka on yli 75 myymälää.

Jotkut suosituimpia matkailukohteita Jönköping on: Sophia tuomiokirkko 1888, kaupungintalo vuodelta 1699, ulkoilmamuseo, John Bauerin museo, tulitikkumuseota, radio museo ja puisto – vihreä keidas keskellä on leikkipuisto, minigolf, lintu museo ja mini eläintarha.

Jönköping Science Center – suosittu tiedekeskus interaktiivisia näyttelyitä, on suuri houkutus koko perheelle.Sama Rosenlundsbadet – kaupungin vesipuisto.

Toinen nähtävyys Jönköping on Vätterstranden – hyvä uimaranta aivan keskustassa. On myös mahdollista lähteä veneretkelle M / S Nya kesä seksiä järven Vuorattu.

Kaupungin lentokenttä – Jönköping lentokenttä – sijaitsee 15 km lounaaseen keskustasta, ja on suorat reitit tällaisiin Tukholmassa ja Kööpenhaminassa ( Tanska ).