Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Göteborg Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Göteborg Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Göteborg Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Göteborg Lentokenttä

Autonvuokraus Göteborg Lentokenttä

Landvetterin lentoasema (GOT) sijaitsee 25 km päässä Göteborgista .Lentokenttäkuljetus kulkee Göteborgin kaupungin ja lentokentän.Avis, Eiropcar, Hertz ja Sixt ovat auton yritykset, jotka vuokraavat auton lentokentälle.

3.689.254 matkustajaa vieraili Göteborgin lentokenttä 2009 ja on Ruotsin toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä.Göteborgin voi lentää suoraan tärkeimpiä kohteita Euroopassa, ja että on tärkeää tilauslentoliikennettä. Göteborgissa on myös toinen pienempi kansainvälinen lentokenttä nimeltä Göteborg City Airport.

Kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja on hyvä Göteborgin lentokentälle. Muita palveluja ovat Internet, ATM, meditaatio ja vauvan / perhehuone. Landvetter Airport Hotel sijaitsee 200 metrin päässä lentokentältä, kokoushuone.

Suomi