Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ängelholm

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ängelholm sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ängelholm miniopas

Autovuokraamo Ängelholm
Autonvuokraus Ängelholm – Kuva: © Abelson

Ängelholm sijaitsee länsirannikolla Etelä-Ruotsissa ja kuuluu Skåne län.Kaupungissa on 39000 asukasta (2009), ja tunnetuin tuotantonsa käsitöitä, keramiikkaa ja nahkaa. Joki Rönne Voi virtaa kaupungin läpi, ja korkein kohta Hålshult Hallandsåsenin – joka mittaa 206 metriä

Ängelholm on kaunis luonto pitkät rannat ja kesä, kaupunki saa turisteja.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat Hembygdsparken – useita museoita ja miellyttävä kävely. Ominaisuuksiin kuuluu Koulumuseo, Technical Museum, Lunterstugan peräisin 1763 ja nahka museo. Lisäksi voit vierailla ”lasten eläintarha”, jossa kaneja, kanoja, hevosia ja vuohia.

Muita nähtävyyksiä Ängelholm Rautatiemuseossa ja ilmailumuseo. Muuten on kävelykadut keskustassa on kauppoja ja kahviloita / ravintoloita ja taidegallerioita. On myös hyvä kalastuksen sekä kaupungin mahdollisuudet melontaan. Vähän keskustan ulkopuolella on useita golfkenttiä.

Lähin lentokenttä on Ängelholm – Helsingborg lentokentälle, joka sijaitsee 7 km keskustasta pohjoiseen. Sieltä on päivittäin lentoja Tukholmaan.