Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Göteborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Göteborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Göteborg miniopas

Autovuokraamo Göteborg

Autonvuokraus Göteborg

Göteborg on – noin 510000 asukasta (2008) – Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, sijaitsee lounaisrannikolla, erityisesti Länsi-Götanmaan läänissä. Göteborg tuli kaupunki vuonna 1621, ja se on myös tärkeä satamakaupunki lauttayhteys Tanska , Saksa , Englanti ja Alankomaat .Kaupunki sijaitsee molemmin puolin Gaut joki virtaa Kattegatissa. Kaupungin ulkopuolella sijaitsee kauniin saariston monet pienet saaret.

Göteborg on monia nähtävyyksiä ja matkailukohteita – myös Oopperatalo, konserttisalit, teatterit, museot ja taidegalleriat. Lisäksi kaupunki houkutteli kanssa hyvät ostosmahdollisuudet, upeita ravintoloita ja vilkas yöelämä.

Göteborg on tunnettu suurista huvipuisto ”Lisebergin” ja Popular Science Museum ”Universeum. Muita suosittuja sivustoja ovat Trädgårdsforeningen – suurimmat kasvihuoneet, Röhsska museo – museo muodin, muotoilun ja taidekäsityön, Slottsskogen mini-eläintarha ja Göteborgs vanhin kaupunginosa Hagan – on hurmaava mukulakivikadulla viihtyisiä kahviloita, antiikkiliikkeitä ja erikoisliikkeitä. On Skansberget vuonna Haga on myös Skansen Kronan – puolustusmekanismeja 1687 – joka oli vuonna 2008 nimetty kaupungin kaunein rakennus.

Taide osapuolilla pitäisi vierailla Göteborgin taidemuseo, maailman tärkein museo pohjoismaisen taiteen ja myös sen näyttelyyn teoksia Rembrandt, Picasso ja Monet.

Muuten, sightseeing vene Mesopotamiassa mainittu, joka vie turisteja opastetulle kierrokselle ympäri kaupungin kanavia ja Göta alv.

Ruotsin toiseksi suurin lentoasema on Landvetter Airport , joka sijaitsee 20 kilometriä itään keskustasta.

Suomi