Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Luleå

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Luleå sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Luleå miniopas

Autovuokraamo Luelå

Autonvuokraus Luleå – Kuva: © Kurt Stüber

Merenrantakaupungissa Luulajan sijaitsee koillisosassa Ruotsi on Pohjanlahden ja on noin 74000 asukasta (2009).Kaupunki on hallinnollinen keskus kunnassa Luulajan ja Norrbottenin läänin.

Luulaja on perustettu vuonna 1621 ja on tunnettu kauniista riuttoja tilalla. Kaupungissa on myös tärkeä satama ja kaupallinen keskus alueella.

Jotkin suosituimmista nähtävyyksistä Luulajan: Norrbottenin museo – kanssa näyttelyitä aloilla taiteen, kulttuurin ja nykyaikainen, Kulttuuritalo – taiteen sali ja konsertti vaiheessa, Luulajan tuomiokirkko 1887 uusgoottilaista tyyli ja Tech House – suosittu tiedekeskus koko perheen interaktiivinen Näyttelyt ja Planetaario.

10 km pohjoiseen kaupungin nähtävyyden Gammelstadissa Kirkeby pienelle saarelle joessa luulajan. Paikka on listattu Unescon listalle, ja talot kivi kirkko 1300 ympäröi 400 vanhoja puutaloja ja laaja kokoelma kirkko salit ja kirkkotalleineen. Koska pitkien etäisyyksien alueella oli kirkon aikanaan kävijät jäämään vain palata kotiin seuraavana päivänä

Luulajan lentokenttä on noin. 10 km kaakkoon keskustasta, ja on Norrlannin suurin lentokenttä.

Suomi