Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Boden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Boden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Boden miniopas

Autovuokraamo Boden
Autonvuokraus Boden

Boden sijaitsee Norrbottenin läänissä Pohjois-Ruotsissa, ja sillä on noin 28000 asukasta.Kaupunki on tärkeä rautateiden risteyksessä, ja on myös Ruotsin suurin ja tärkein militærby.

Boden on vuorten ympäröimä, jossa on hyvä talviurheilu mahdollisuudet. Myös Koivuniemen virkistysalue sijaitsee kaupunki tarjoaa erilaisia vapaa-ajan toimintoja, kuten ulkouima-allas, luistinrata, jalkapallo-ja tenniskentät.Kaupungissa on myös erinomaiset mahdollisuudet golfiin, kalastus, ratsastus ja melonta, ja keskellä löydät elokuvateattereita, teattereita, kauppoja ja ostoskeskus.

Yksi suurimmista matkailukohteet Boden, Pohjois-allas – yhdistetty vesipuisto, uima-allas ja rentoutumisalue vesiliukumäkiä ja uima-toimintaa koko perheelle.

Noin. 5 km keskustasta länteen, Boden Fortress – Rödbergsfortet – joka on myös merkittävä matkailukohde. Rödbergsfortet on osa suurempaa Linnan (rakennettiin vuosina 1903-1908), ja täällä voi saada opastettu kierros.

Puolustusvoimien museo Boden on myös tutustumisen arvoinen, jos saat tietoa Ruotsin puolustus lopusta 1800-luvulta nykypäivään. Näyttelyssä on esillä myös univormut ja sota ajoneuvoja.

Lähin lentokenttä on Luulajan lentokenttä sijaitsee 42 km kaakkoon Boden.