Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tukholma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tukholma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tukholma miniopas

Autonvuokrus Tukholma

Autonvuokrus Tukholma

Tukholma (dokumentoitu kaupunkia vuodesta 1200’s) on Ruotsin pääkaupunki ja suurin kaupunki.Se on noin. 1,3 miljoonaa asukasta (noin 2 miljoonaa euroa, jos lähiöissä ovat mukana). Tukholman asemaa Ruotsin itärannikolla – lopussa Ison Mälaren – myös se tärkeä satamakaupunki.

Saaristo on laittanut vahva leima Tukholma – sekä koska se on kaunis ja kattaa laajan alueen, ja koska alkuperäinen kaupunki rakennettiin useita saaria. Vesistöjä ja iso puisto alueilla on yhä tärkeä osa Tukholman keskiosissa.

Kaikkien Tukholman nähtävyydet tehdään täällä vain pieni valikoima. Alkuperäinen keskustaan – Vanha kaupunki – sijaitsee kaupungin saarella, on itsessään nähtävyys.Täällä löydät myös kauniin Tukholman katedraali Tukholma tuomiokirkko (mainitaan ensimmäisen kerran 1279) ja Tukholman kuninkaallinen linna (Ruotsin kuninkaan virka-asunnossa, oppføry lopussa 1600). Ja lähellä Helgeandsholmen on vaikuttava, 110-vuotias eduskunta rakennuksessa.

Niemimaan Djurgården on myös yksi Tukholman suosituimmista nähtävyyksistä.Tässä esimerkki Vasa-museo on vanha, kunnostettu orlogsskipet Vasa peräisin 1628 – ja Skansen, joka sisältää sekä kasvanut museo ja eläintarha.

Tukholmassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: vanha lentoasema Bromma, nyt Skavsta ) (9 km länteen kaupungin) ja uusi päälentoasema Arlanda (40 km pohjoiseen kaupungin suuntaan Upsala).

Suomi