Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tukholma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tukholma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tukholma miniopas

Autonvuokrus Tukholma
Autonvuokrus Tukholma

Tarvitsetko vuokra-autoa Tukholmassa? Oletpa sitten lomalla tai työmatkalla, autolla liikkuminen on kätevää, ja monet haluavatkin noutaa vuokra-autonsa heti saapuessaan lentokentälle. Varaamalla vuokra-auton hyvissä ajoin ennakkoon säästät sekä aikaa että rahaa. Eri vuokraamoiden hintoja vertailemalla löydät parhaat tarjoukset. 

Lyhyesti Tukholmasta

Tukholma on perustettu 1200-luvulla, se on Ruotsin pääkaupunki ja samalla Pohjoismaiden suurin kaupunki, jossa asuu 1,3 miljoonaa ihmistä (lähialueet mukaan luettuna 2 miljoonaa). Tukholman sijainti maan itärannikolla Mälaren-järven rannalla tekee siitä myös tärkeän satamakaupungin. 

Rannikolla on ollut suuri vaikutus Tukholmalle sekä maisemallisesti että sen kattaman laajan alueen vuoksi, mutta myös siksi, että kaupungin alkuperäinen keskusta perustettiin saarille. Kanavat ja isot puistot ovat edelleen hallitsevia ominaisuuksia Tukholman keskustan alueella. 

Tukholmassa on lukuisia mielenkiintoisia käyntikohteita. Stadsholmenin saarella sijaitseva vanhakaupunki ”Gamla Stan” on nähtävyys jo itsessään. Siellä voit nähdä kauniin 1300-luvun ”Storkyrkanin” katedraalin ja Tukholman kuninkaanlinnan, joka on rakennettu 1600-luvulla. Läheisellä Helgeandsholmenin saarella sijaitsee vaikuttava vuonna 1905 rakennettu Parlamenttitalo. 

Djurgårdenin saarelta löydät Vasa-museon ja siellä esillä olevan Vasa-sotalaivan, joka upposi vuonna 1628. Skansenin ulkoilmamuseo on myös käymisen arvoinen kohde. Alueella on myös eläintarha. 

Tukholmassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: vanha Bromma Stockholm Airport (BMA), joka sijaitsee 9 kilometrin päässä keskustasta länteen, ja uusi päälentokenttä Stockholm Arlanda Airport (ARN), joka sijaitsee noin 40 kilometriä kaupungista pohjoiseen. 

Lentokenttä

Stockholm Arlanda Airport (ARN) on kaupungin päälentokenttä, ja se sijaitsee 43 kilometrin päässä kaupungista pohjoiseen. Lentokentällä vierailee 20 miljoonaa matkustajaa vuosittain, ja sieltä löytyvät useat autonvuokraamot kuten Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Sixt. 

Liikenne

Ruotsin liikennesäännöt ja ajotyyli ovat pitkälti samanlaiset kuin Suomessa. Promilleraja on 0,2 g/L, kun Suomessa se on 0,5 g/L. Nopeusrajoitus taajama-alueilla on 50 km/h, maanteillä 70–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. 

Tukholman Vanhassakaupungissa Gamla Stanissa on ympärivuorokautinen pysäköintikielto. Alueella on myös paljon kävelykatuja autoliikenteen rajoittamiseksi. 

Kaupungin keskustassa on useita parkkipaikkoja sekä kadunvarsipysäköintiä, ja keskustan ulkopuolelta löytyy myös parkkipaikkoja. 

Kohdevinkkejä autoilijalle

Auton vuokraaminen Tukholmasta mahdollistaa sinulle alueen tutkimisen joko lyhyiden tai pidempien retkien muodossa. Kesäaikaan Tukholmassa vieraileville ehdoton kohde on rannikkoseutu. Vaxholmin kaupunki 38 kilometriä koilliseen Tukholmasta on pittoreski vierailukohde pienine kauppoineen, gallerioineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Kohteesta löytyy myös vuonna 1833 rakennettu Vaxholmin linnoitus ja useita kauniita uimarantoja. 

Mikäli haluat tehdä pitemmän retken ajaen, on Uppsalan yliopistokaupunki siihen oiva vaihtoehto. Uppsala on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki 140 000 asukkaallaan. Se sijaitsee 80 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta, ja sieltä löydät 1500-luvulla rakennetun Uppsalan linnan ja vuonna 1477 perustetun yliopiston. Yliopiston lähellä on ihastuttava kasvitieteellinen puutarha. Uppsalan katedraali on myös suositeltava kohde. Katedraali rakennettiin 1200–1400-luvuilla, ja se on Pohjoismaiden suurin goottilaistyylinen kirkko.