Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Fagersta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fagersta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fagersta miniopas

Autovuokraamo Fagersta

Autonvuokraus Fagersta

Fagersta on Västermanlands läänissä Keski-Ruotsissa ja sillä on noin 11000 asukasta (2008).Kaupunki on vuodesta 1600 ollut tärkeä keskus rauta-ja terästeollisuudessa.

Fagersta on rehevä maisema ja erinomaiset virkistysmahdollisuudet ja ulkoiluun. Kaupungissa on erilaisia kauppoja ja ruokapaikkoja, taidegallerioita ja sisä-ja ulkouima-allas.

Suurimmat matkailukohde Fagersta on Engelin käyttö – rauta kulutus 1600 – 1800: n, jota pidetään maailman johtava teollisuus-muisti, ja on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.Täällä näet elossa rakennukset, mökit, väärentää ja toimistoja, ja oppia kuinka tuolloin työskennellyt ja asunut.

Myös Engelin Oljefabrik vuodelta 1875 on yksi kaupungin nähtävyyksiin. Tämä on nyt museo, ja kutsutaan ”maailman vanhin öljynjalostamon.” Museo sijaitsee Barron eli puhekielessä ”Oljeön”.

Toinen nähtävyys alueella Västerfors hembygdsgård mennessä Ström Holm Channel, joka myös Västerfor Kyrka peräisin 1827 sijaitsee.

Lähimmät lentokentät ovat Västeråsin lentokentältä (74 km) , Borlänge Airport (76 km) ja Örebro lentokentälle (146 km Fagersta).

Suomi