Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Halmstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Halmstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Halmstad miniopas

Autovuokraamo Halmstad
Autonvuokraus Halmstad – Kuva: © Henrik Reinholdson

Halmstad sijaitsee Ruotsin länsirannikolla – hallantilaisesta läänissä Ruotsissa – ja on 60200 asukasta (2008).River Nissan, jolla on toimipiste Kattegatissa, kulkee kaupungin läpi. Halmstad on satamakaupunki suuri matkailun kesällä.

Halmstad on ehkä parhaiten tunnettu sen lukuisista veistoksista ja sen pitkät ja kauniit rannat, mutta kaupunki on myös monia hienoja vanhoja ristikkorakennetaloja ja viehättävä kaduille ja toreille – seurojen kanssa ja kauppoja.

Jotkut suosituimmat matkailukohteet ovat Länsmuseet Halmstad – mukaan lukien Taidenäyttely ja arkeologisia aarteita, Halmstad Castle 1600 – medskulpturen ”Råmärke” out (1995), St. Nikolai Kyrka – alunperin 1300, veistos ”Nainen Head” Pablo Picasso ja luonnonpuisto, jonka torni Galgeberg.

Muuten, Halmstad useita golfkenttiä ja vesipuisto ja seikkailupuisto koko perheelle. Lisäksi kaupunki isännöi vuosittain useita festivaaleja ja tapahtumia.

Halmstad Airport City Airport sijaitsee vain 3 km päässä kaupungin keskustasta ja on päivittäiset lennot Suomeen / Tukholmaan.