Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Örebro

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Örebro sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Örebro miniopas

Autovuokraamo Örebro
Autonvuokraus Örebro

Örebro (n. 100000 asukasta) sijaitsee maaseudulla urkkija, noin puolessa välissä Tukholmasta ja rajan Norja – joki Karjaanjoen joka virtaa järven Hjälmaren.Kaupunki on hallinnollinen keskus Örebro län.

Örebro on vanha kaupunki, jonka juuret juontavat 1200-luvulla. Se kasvoi noin keskiaikainen linna saarella Karjaanjoen. Linna rakennettiin noin 1600 osaksi linna renessanssityyliin, joka nykyään on Örebron tärkein matkailukohde.

Muita arkkitehtonisia nähtävyyksiä ovat Sankt Nicolai kyrka (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (jossa vanhimmat osat ovat peräisin 1300), Arbetshuset (1740) ja asuinalueiden neljännesvuosisata Centralpalatset Art Nouveau (1912-1913).

Örebro on myös tunnettu monet suuret ostoskeskukset – mukaan lukien Täydellinen Assen, KRÄMARE, Träffpunkt ja Oscar C, jotka kaikki sijaitsevat keskustassa – ja Marie Berg Galleria noin. 9 km etelään kaupungin.

Lentokenttä Orebro lentokentälle on noin. 12 km keskustasta länteen.