Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Skövde

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skövde sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skövde miniopas

Autovuokraamo Skövde

Autonvuokraus Skövde – Kuva: © Jarke

Skövde sijaitsee Länsi-Götanmaan lääni – kahden suuren järven Vänern ja Vättern. Kaupunki, joka perustettiin vuonna 1300, on tänään noin. 32000 asukasta – ja on pitkä historia varuskuntakaupunki.

Niistä kulttuurikohteet Skövde löytää Skovde Garrison museo ja kaupunginmuseo. Lisäksi se on suhteellisen uusi Skövde Kulttuuri paikka, jossa useita merkittäviä kulttuuritapahtumia. Talossa on sekä taiteen museo, vaihe, kirjasto ja arkisto. Muuten, se on mainittava, että Götebogsoperan on oman alansa täällä.

Suuri tulipalo vuonna 1759 käyttöön useimmissa kaupungin Skövde raunioina. Nykyään vain yksi rakennus jäljellä keskustassa, joka rakennettiin ennen paloa – Helens mökki (luultavasti lueteltu alussa 1700).

Skövde tunnetaan myös vilkas ostos kaupunki – ja useita moderneja ostoskeskuksia täällä. Joukossa ovat kauppa, Vasaporten ja Elin Esplanadilla suurin.

On pieni lentokenttä aivan kaupungin, mutta tällä hetkellä vain käytössä taksilennot siellä. Lähin suuri lentokenttä on Jonkoping Airport sijaitsee 72 km etelään Skövde.

Suomi