Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Malmö

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malmö sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malmö miniopas

Autovuokraamo Malmö
Autonvuokraus Malmö

Merenrantakaupungissa Malmö sijaitsee Etelä-Ruotsissa, ja se on osa Skånen läänissä.Kaupunki sijaitsee Juutinrauman – oikeus Kööpenhaminassa vuonnaTanskassa. Malmö on tie-ja rautatieyhteys Tanskan kautta Juutinrauman yhteyden.

Malmö on Ruotsin 3 suurin kaupunki jälkeen Tukholmassa ja Göteborgissa, jossa 286500 asukasta (2009).Kaupungilla on rikas kulttuuri, hyviä ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää ravintoloita, pubeja, yökerhoja ja kasinot. Lisäksi on useita suuria puistoja ja viheralueita.

Vanha kaupunki – historiallinen osa keskiajalla on yksi Malmön nähtävyyksiin. Ominaisuuksiin kuuluu City Hall 1546, Dringenbergska maatila 1300, Jörgen Kock talon 1523 ja St. Petri tuomiokirkko 1332

Malmöhus linna 1500-luvulta on myös suosittu nähtävyys. Kaupungissa on myös taidemuseoissa ja kulttuuri-ja Natural History Museum, ja ei kuulu Linnanpuisto.

Folkets Park Malmössä on suuri vetovoima lapsiperheille. Täältä löydät monia toimintoja ja huvipuisto suuri maailmanpyörä. Myös vesipuisto ”Aq-va-Kulin” on tutustumisen arvoinen.

Rannikolla on ihania rantoja kesällä, ja Ribersborgissa ranta on kaupungin suosituin uimaranta.

Malmö – Sturup Airport on 30 km kaakkoon keskustasta.