Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Piitime

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Piitime sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Piitime miniopas

Autovuokraamo Piitime
Autonvuokraus Piitime – Kuva: © Ricborge

Piteå sijaitsee Pohjanlahden, kaukana pohjoisessa Ruotsissa – ja Norrbottenin lääni.Se on ollut kaupungin asema vuodesta 1621 – ja on nyt tärkein turisti kaupunki Norrbottenin. Se johtuu siitä, että luonnollinen lähtökohta retkiä muualle Norrbotten, ja että kaupunki itse on myös paljon tarjottavaa – erityisesti vapaa-ajan toimintaa.

On monia mahdollisuuksia ulkoiluun – kesä ja talvi – ja sen ympäristössä Piteån. Se on luultavasti eniten turisteja, jotka tulevat tänne kesällä, ja sitten ihana saaristo on erittäin suosittuja kohteita. Useat saaristokohteisiin tarjoaa majoitus vaihtoehtoja.

10 km länteen Piteå Pite on Havsbad, jossa on uima-sekä ulkona kuin sisällä. Lisäksi voi käydä täällä Akva upplevelsecentrum.

On muuten useita hienoja puistoja ja luonnonsuojelualueita Piteån alueella. Badhusparken on Strömsund kanavan keskellä on kaupungin suurin puisto – ja vähän kaupungin ulkopuolella voit vierailla ekologinen luonnonpuistossa Ekopark Rosfors.

Piiri Öjebyn (joka on vanha nimi Piteå) sisältää useita historiallisia nähtävyyksiä. Täällä oli alkuperäinen keskustassa, ja alueen Öjeby Kyrkstad Kyrkstadsmuseum ja voi esittää vanhan, aito puuarkkitehtuuria

Lähin lentokenttä on Luulajan lentokenttä, joka sijaitsee noin. 60 km pohjoiseen Piteå.