Autovuokraamo Kreikka

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kreikka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kreikka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kreikka miniopas

Kreikka

Autonvuokraus Kreikka

Kreikka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa, ja on 10,7 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Albania , Macedonia , Bulgaria ja Turkki , ja on rantaviivaa Välimerellä, Joonianmeri ja Egeanmeri.

Kreikka kuuluu sekä mannerta ja saaria. Manner sijaitsee eteläisin osa Balkanin ja Peloponnesoksen niemimaan ja Kreikan saaret (1425 suurten ja pienten –   jossa 166 niistä on asuttuja) ympäröivät melkein Egeanmeren.Saaret, Kreeta , Rodos , Korfu , Santorini ja Zakynthos ovat suosittuja matkailukohteita kesäkaudella ja houkuttelee matkailijoita auringon ja rantalomaa, kauniita maisemia ja historiallisia nähtävyyksiä.Kreikka on alle 17 miljoonaa kävijää vuosittain.

Maisema Kreikan koostuu pääasiassa vuoria, mutta myös järvien ja kosteikkojen. Korkein kohta on Mount Olympia – joka   toimenpiteet 2919 m.Maa on tyypillinen Välimeren ilmasto, joilla on lievä ja kosteat talvet ja kuivat, kuumat kesät. Pohjois-Kreikassa on enemmän mannerilmasto.

Pääoman Athens sijaitsee Kreikan mantereella, ja on yksi maailman vanhimmista kaupungeista.Itse kaupungissa on noin 800000 asukasta, kun taas Ateenan pääkaupunkiseudulla on lähes 3,3 miljoonaa asukasta. Kaupunki tunnetaan parhaiten tunnetuimman kukkulan Akropoliin – sen historiallisia rakennuksia. Temppeli Parthenon on tärkein matkailukohde täällä (lueteltu kaudella 447-433 eaaKr.).

Muita suuria kaupunkeja Kreikassa, Thessalonikissa , Patras, Heraklion , Larisa, Volos, Ioanninan ja Rhodes Town.

Monet Kreikan saarilla on kansainvälinen lentokenttä hyvin tilausliikenteen kesällä.

Maan tärkein lentokenttä sijaitsee 27 km itään Ateena , kutsutaan Eleftherias Venizelosin kansainväliselle lentokentälle .

Varaukset autonvuokraus Kreikka ei ole koskaan ollut helpompaa ja halvempaa. Kokeile hakukone yli ja saada hinnat useiden autovuokraamojen kerralla.

Suomi