Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Halkidiki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Halkidiki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Halkidiki miniopas

Halkidiki
Autonvuokraus Halkidiki

Nomoksessa Halkidiki (Chalkidiki myös kutsutaan) on niemimaa ja Kreikka, joka sijaitsee luoteeseen Keski Macedonia – Egeanmeren.Niemimaalla on 105000 asukasta, mutta kesäisin väkiluku lisääntyy merkittävästi, koska suuri matkailun täällä.

Halkidiki rajat Thessalonikissa pohjois – Kreikan toiseksi suurin kaupunki. Pääoma Halkidiki on Polygyros sijaitsee niemimaalla ja on noin 10700 asukasta.

Etelä Halkidiki on kolme vuoristoinen niemimaata Kassandra, Sithonia ja Athos. On paljon länteen Kassandra   useita suosittu seaside kaupungeissa ja lomakohteissa – myös Hanioti, Pefkohori ja Nea Skióni.Kaikki kutsuvat hiekkarantoja, kristallinkirkas uinti ja hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun. Tämä on myös hyvä hotelleja, ja useimmat matkailukaupunkeja on hyvä yöelämä ravintoloita ja pubeja.

Eteläosassa niemen Athos – itään Halkidikin – elää noin. 1700 munkit luostarin monimutkainen (20 yhden luostarit) juuret ovat antiikin. Luostarit ympäröivä pyhän Athos-vuori – ja muodostaa itsenäisen mini-tilaan Kreikan tasavallalle. Tässä ”luostarin tila” on luvatta naisia, ja miesten on haettava maahantulolupa kaksi kuukautta etukäteen.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Thessalonikin Macedonia Airport sijaitsee noin 70 km pääkaupungista pohjoiseen Polygyros.