Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hersonissos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hersonissos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hersonissos miniopas

Hersonissos
Autonvuokraus Hersonissos

Hersonissos (Chersonisos) on pieni kaupunki, jossa noin. 9000 asukasta, sijaitsee Kreetan pohjoisrannikolla noin. 25 km itään saaren pääkaupunkiin Iraklion. Siitä lähtien antiikin on ollut tärkeä satama täällä, mutta tänään Hersonissos on ennen kaikkea moderni lomakohde. Vaikka jotkut asukkaat käyvät maatalous ja kalastus, on tärkein elinkeino on turismi niin.

On olemassa muutamia jälkiä jää kaupungin menneisyyden kulttuuria. Ne on yleensä kokemusta muualla Kreetalla. Jotkut jäänteet ovat vielä täällä – mukaan lukien mielenkiintoinen pyramidin muotoinen Roman suihkulähde keskellä kaupunkia, ja rauniot varhain Christian basilikan kalliolla lähellä satamaa.

Kun se tulee sivuille vasta äskettäin, seuraavat mainitaan: Aqua World Aquarium, joka lisäksi kala on myös kokoelma Matelijoiden paikallista eläimistöä – ja kasvanut Lychnostatis museo, joka dokumentoi eri lajikkeiden Kreetan kansankulttuuria.Muuten, Hersonissos ensisijaisesti tunnettu sen kauniit rannat – ja kaupungin vilkas yöelämä. On baareja, pubeja ja diskoja peräkkäin.

Lähin lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä pääoman Iraklion – ”Nikos Kazantzakis”.