Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zakynthos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zakynthos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zakynthos miniopas

Zakynthos
Autonvuokraus Zakynthos

Zakynthos (Zante) on, jonka pinta-ala 410 km2, kolmanneksi suurin Joonian saarista, joka sijaitsee länsirannikolla ja Kreikka. Saarella on koko väestöstä 41472 (2005). Pääoma, Zakynthos Town sijaitsee osittain niemimaalla itärannikolla saaren ja on ca.11.000 asukasta. Se on myös hallinnollinen keskus alueella (prefektuuri) Zakynthos.

Yksi nähtävyyksistä Zakynthosin kaupungin kaunis ja vilkas äärellä (Strada Marina) on mainittu. Ja mäen vieressä keskustassa on vanha venetsialainen linnoitus.Muuten se ei ole niin paljon vanhempi arkkitehtuuri kaupungin, koska voimakas maanjäristys vuonna 1953 aiheutti suurta vahinkoa.

Muita nähtävyyksiä saarella on erityisesti ”sinisen luolat” (Galazia Spilea) on Chap Skinari, ca. 30 km luoteeseen Zakynthosin kaupungin, mainitaan. Seuraava luolissa on myös Volimes kylä, joka on erityisen tunnettu kauniista, maalauksellinen rakennuksia – ja koristeltu kirkko Agia Paraskevi.

Suosituin loma-alue Zakynthos sijaitsee Alykes, puolivälissä pohjoisrannikolla. Täältä löytyvät myös saaren hienoimmista rannoista.

Lentokenttä Zakynthos Lentokenttä sijaitsee aivan Zakynthos Town.