Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Thassos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Thassos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Thassos miniopas

Thassos
Autonvuokraus Thassos

Kreikan saarella Thassos sijaitsee kaukana pohjoisessa Egeanmeren – rannikon läheisyydessä Kreikan mantereella.Saarella on noin 16000 asukasta, missä useimmat ihmiset elävät tärkein kaupunki – Thassos Town.

Thassos on vuoristoinen saari, jossa korkein kohta on Ypsario – joka on 1045 m. Muuten saari on vihreä ja rehevä kauniit maisemat ja viihtyisä rantoja. Thassos on kaivosteollisuuden tuotannon kanssa marmori, muun alan tärkeimpien maataloustuotteiden ja matkailu.

From Thassos on lautalla ja satamista Kavala ja Keramoti mantereella.

Thassos kaupunki, joka sijaitsee pohjoisen puolella saarta, jota usein kutsutaan Limenas – merkitys portti. Täällä on hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja baareja – sekä useita uimarantoja. Yksi on väsynyt aurinko ja rannalla voit vierailla arkeologinen museo, jossa löytöjä 600s BCKr. Thassos kaupunki on myös ulkona amfiteatteri – alunperin viides luvulla. Nykyään tämä kunnostettu ja käyttää ulkona konsertit kesällä.

Muita kuuluisia paikkoja saarella: Panagia, Potamia, Limenaria, Theologos, Prinos ja Potos.

Lähin lentokenttä on Kavala – Megas Alexandros lentokenttä – sijaitsee aivan kaupungin Kavala mantereella.

Nopein liikennemuoto lentokentälle on veneellä Keramoti (40 min. Alkaen Thassos kaupunki).Sieltä se on 15 min. ajamaan lentokentälle.