Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kreeta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kreeta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kreeta miniopas

Kreeta

Autonvuokraus Kreeta

Kreeta on suurin saari Kreikassa – ja viides suurin Välimeren alueella.Se on ala on noin. 8300 km2 – ja on 260 km pitkä ja 60 km leveä. Yhteenlaskettu väestö on noin.624000 (2005), jota muutamat suuret kaupungit, ja useita kaupunkeja ja kyliä. Tiheimmin asutuilla alueilla löytyvät pohjoisrannikkoa pitkin.

Kun se tulee maantiede, Kreeta hallitsevat neljä suurta vuorijonot – ja korkein huippu, Ida, tornit 2456 metriä merenpinnan yläpuolella. Muuten vaihtelevat maisemat pitkin saaren rannikkoa, jyrkkiä kallioita ja rantoja.

Kreetan pääelinkeino on turismi. Noin 2 miljoonaa ihmistä loma täällä joka vuosi – ja sitten se on jännittävä sekoitus historiallisia nähtävyyksiä ja kutsuva ilmapiiri, joka kutsuu. Kun kyse on ilmasto, se voi olla erittäin kuumat kesät ja leimaa toisinaan melko voimakas, kuiva tuuli. Paras aika vierailla Kreeta on kevät ja syksy. Varsinkin syksyllä voit luottaa suhteellisen vakaa sää ja miellyttävän lämpötilan.

Pääoma on Iraklion, Kreeta (n. 140000 asukasta), joka sijaitsee pohjoisrannikolla. Täällä löydät myös Kreetan kansainvälinen lentokenttä (Chania) , joka on tärkein keskus useimpien matkailuliikenne.Myös pienempi lentokenttä hieman kauemmas länteen, Kreetan toiseksi suurin kaupunki Hanian (noin 56000 asukasta). Muita merkittäviä kaupunkeja Kreetan: Rethymnon (noin 41000 asukasta), Ierapetra (n. Pop. 23000), Agios Nikolaos (n. 20000 asukasta), Sitia (n. 14000 asukasta) ja Hersonissos (n. 9000 asukasta).

Tärkeimpiä historiallisia paikkoja Kreeta liittyy Minoan sivilisaation (n. 2000-1400 eKr.Kr.), Ja eniten vierailtu nähtävyys on rauniot asettaa Palace of Knossos ulkopuolella Iraklion. Muut Minoan rauniot löytyi bl.ai Phaistos ja Hagia Triada (South), Malia (koilliseen) – ja Gournia ja Zakros (itään).

Kreeta on myös monia mielenkiintoisia luontokohteita tarjota. Lisäksi vuorilla ja upeita rantoja, Samarian rotkon (joka on osa Samarian National Park) etelään Hanian erittäin suosittuja kohteita. Rotko kuuluu 17 km pitkä rotko kanssa syksyllä 1200 metriä. On syytä myös kiehtovaa luolissa at Matala ranta kauas etelään.

Kreeta on suosituin kohde varauksista autonvuokraus Kreikassa. Vuokra-auto tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Kreetan. Kannattaa olla ennakkovaraushinnat auton vuokraus Kreetalla. Hinnat nousevat yllättävän paljon jos joku odottaa juuri ennen lähtöä. Meidän hakukone vertailee useimpien bilutleietilbyderene Kreetalla, ja luettelot alin hinta.

Suomi