Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Limnos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Limnos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Limnos miniopas

Limnos
Autonvuokraus Limnos

Saari Limnos (Lemnos) kuuluu hallinnollisella alueella (prefektuuri) Lesbos – ja sijaitsee Pohjois-Egeanmeren välillä Kreikassa ja Turkissa. Se on ala 476 km2 ja asukasluku noin. 17000. Yli puolet väestöstä asuu kahden kaupungin Myrina (sijaitsee länsirannikolla, on pääkaupunki ja kaupallinen keskus) ja Moudros (sijaitsee itärannikolla).

Myrina on lämmin ja kaunis keidas, jossa yksi kuuluisimmista historiallisista nähtävyyksistä – Castle Kastro – sijaitsee kukkulalla. Kastro oli ensimmäinen pystytettiin 1186 ja jälleenrakennettiin venetsialaiset 1400-luvulla. Limnos on myös useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjoaa siellä on ikivanha Polichni – sijaitsee kaakkoon Limnos – mainittava erikseen.   kukoisti pronssikaudella ja luultavasti tuhoutui noin 2000 eaaKr. Arkeologit ovat useissa jaksoissa työtä paljastamaan sen – ja tulokset ovat dokumentoineet että Polichni luultavasti on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista.

Muuten Limnos tarjoaa upeita rantoja ja idyllisiä kyliä. Saari on suosittu turistikohde, mutta se ei vielä ole niin turisteille kuin monet muut Kreikan saaret.

Lentokenttä Lemnos kansainvälinen lentokenttä sijaitsee välillä kaupunkien Myrina ja Moudros.