Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Chalkida

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chalkida sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chalkida miniopas

Chalkida

Autonvuokraus Chalkida

Chalkida (tai Chalcis, Chalcis) on pääkaupunki Kreikan saarella Euboia, joka sijaitsee Keski-Kreikassa .Kaupungissa on 67100 asukasta (2002), joka sijaitsee länteen saaren – jos Evripossundet on kapein. Saari on yhteydessä Kreikan mantereen kaksi siltoja.

Vanha silta (1962) käytetään vuoroveden havainto vierailijoille.

Kaupunki on täynnä taidetta, kulttuuria ja historiaa, ja on monia kauniita rantoja. Kreikkalainen filosofi Aristoteles kuoli 322 eaaKr. tässä kaupungissa – kuten oli hänen äitinsä synnyinpaikka.

Jotkin suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa ovat: kirkko Agia Paraskevi ”- kun vanhimmat osat on rakennettu vuonna 1300, arkeologinen museo, Turkin moskeija (ja kokoelma Bysantin veistoksia, mosaiikkia ja keramiikka), ja linna Karababa – sijaitsee kukkulalla. Sieltä yksi on panoraamanäkymät yli kaupungin.

Lähin lentokenttä on Ateenan kansainvälinen lentokenttä – Eleftherios Venizelos, joka sijaitsee 95.8 km päässä Chalkida.

Suomi