Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ioánnina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ioánnina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ioánnina miniopas

Ioánnina
Autonvuokraus Ioánnina

Ioánnina sijaitsee luoteiskulmassa Kreikka – ja on pääoman hallinnollisella alueella (prefektuuri) Epirus.Kaupungissa on noin. 70000 asukasta ja se on idyllinen sijainti suuren järven Pamvotis.

Ioannina perustivat roomalaiset vuonna 500: n ADKr. – Mutta se löytyi jälkiä, jossa kaupunki sijaitsee aivan vanhan asutuksen (alkaen paleolitiske aikana noin 38000 vuotta sitten). Suuri Ioanninan tuhoutui suuri tulipalo vuonna 1864, mutta rakennettiin nopeasti uudelleen. Tämä on merkinnyt sitä, että suuri osa rakennuksista on tehty myöhemmin.

On vielä säilynyt runsaasti historiallisia kohteita – kuten mielenkiintoinen alue keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsee keskustassa. Osa tämän monimutkaisen on ns Citadel ”, jossa voi vierailla kuuluisan Albanian kapinallisjohtaja Ali Pasha mausoleumi. Kaupungin tärkein nähtävyys on todennäköisesti vielä Ioánnini Islanti (tai ”Nisaki”, kuten sitä kutsutaan) ja Pamvoti Lake. Aina tulet lautalla, ja matka kestää 15 minuuttia. Saari tarjoaa peräti seitsemän keskiaikaisia luostareita, monet kauniit Bysantin koristelu.

Lähin lentokenttä – Ioánnini National Airport – sijaitsee aivan keskustan.