Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kos

Tervetuloa Kosille! Jos kaipaat upeita maisemia, aurinkorantoja ja rauhaisaa lomaa, olet valinnut oikean matkakohteen. Kos on täydellinen lomakohde arjesta irtiottoon, mutta saaren rauhallisen ja syrjäisän luonteen takia kohteen julkinen liikenne on melko rajallista. Onneksi tarjolla on kuitenkin useita autonvuokrauspalveluita. Jatka lukemista! 

Kosin matkaopas 

Kos
Autonvuokraus Kos

Dodekanesian saarilla sijaitseva Kos on yksi niistä idyllisistä saarista, jotka nostavat Kreikan matkailun maailmankartalle. Kos tunnetaan erityisesti hiekkarannoistaan ja loistavista ostosmahdollisuuksistaan. Saarella päästäänkin vierailemaan loputtomilla toreilla, joissa paikalliset kauppaavat kädentaitojensa tuotoksia. Kosin kiehtova historia ja useat vierailun arvoiset lähikaupungit tarjoavat sinulle ja perheellesi ikimuistoisen loman. 

Jos kaipaat rentouttavaa lomaa ja vapautta tehdä matkallasi mitä ja milloin haluat, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Kreikka on aina ollut suosittu kohde matkantarjoajien keskuudessa, ja Kos pitää huolen, että maa vastaa odotuksia jatkossakin. Kreikan kaunis saari Kos on pullollaan elinvoimaa ja valinnanvaraa tehden saaresta täydellisen lomakohteen koko perheelle. Baareista rantoihin ja shoppailumahdollisuuksista historiaan – Kosilta löydät kaiken mitä voit lomalta Euroopassa haluta! 

Kuvankauniita maisemia tarjoava Kos on yksi kesäkauden suosikkikohteista. Yli miljoona matkailijaa toivotetaan tervetulleeksi saarelle vuosittain, ja turismi kattaa noin 60 % alueen taloudesta. Tämä tekee Kosista Dodekanesian saarten kolmanneksi väkirikkaimman kohteen. Jos kaipaat kunnon juhlia, Kosin yökerhoelämä on omaa luokkaansa! Saarelta löytyy kaksi kuuluisaa bilekatua, jotka nostavat yöelämän uudelle tasolle. 

Jos olet puolestaan kiinnostunut historiasta, suosittelemme vierailemaan Neratzian linnassa. Aina 1300-luvulle juurensa juontava linna hallitsee saarta ja seisoo ylpeänä ja mahtavana kaikkien nähtävillä. Neratzia on saaren parhaiten säilynyt linna ja sen pystytti Pyhän Johanneksen ritarikunta vuonna 1315. Kaivatessasi erilaista lomapäivää uimisen ja auringonoton keskellä, Neratzian linna on täydellinen nähtävyys napsia ainutlaatuisia lomakuvia! Ei siis ollenkaan huono idea lähteä vierailulle tähän linnaan vuokra-auton avulla…. 

Tutustu kohteeseen vuokra-autolla

Kosilla valinnanvaraa. Erilaisia loma-aktiviteetteja löytyy sankoin joukoin, ja on erittäin suositeltavaa vuokrata auto käyttöösi matkan ajaksi. Auton vuokraaminen saarella on lisäksi rahan arvoista ja Kosilla toimii useita kohtuullisia hintoja tarjoavia autonvuokrauspalveluja, joista valita. Auton vuokraaminen antaa sinulle sekä vapauden liikkua missä haluat että mahdollisuuden vierailla lukuisissa nähtävyyksissä vaivattomasti. Esimerkiksi yllä mainittuun linnaan on vain alle 5 minuutin matka Kosin Vanhastakaupungista. 

Kosin Vanhakaupunki onkin etenkin himoshoppailijoiden mieleen. Vaikka majoittuisit läheisessä Zian vuoristokylässä, Kosin kulttuurinen shoppailukeskus on autolla vain 15 minuutin päässä. Jos käsityömarkkinat ja paikalliset kauppiaat kiehtovat sinua, löydät ne vain 12 kilometrin päästä suloisesta Zian kylästä. Auton vuokraamalla koko saari on ulottuvillasi. 

Jos odotat lomaltasi eniten saaren yöelämää, sinun on ehkä parempi olla ajamatta. Sen sijaan voitte nimetä matkaseurueesta vuokra-autolle vapaaehtoisen kuskin ja pyytää häntä kuljettamaan teidät. Kosin kahden pääjuhlakadun ollessa jopa alle 10 minuutin päässä toisistaan kuskia ei varmasti haittaa tulla hakemaan juhlijoita ryhmän vuokra-autolla – kunhan vain teette vastapalveluksen seuraavana päivänä! 

Lentokenttä

Läheisin lentokenttä on Kosin kansainvälinen lentokenttä (KGS), joka sijaitsee 23 kilometrin päässä Kosista. Matka autolla kestää noin 20 minuuttia, joten pääset nopeasti hotellille rentoutumaan lentomatkan ja matkalaukkujen odottelun jälkeen. Myös paluumatka kentälle sujuu mukavasti autolla, joten auton vuokraaminen maksimoi aikasi saarella. 

Auton vuokraaminen Kosin kansainväliseltä lentokentältä (KGS) ei tästä helpommaksi käy. Sekä Kos Car Hire että Thrifty Car Rental -autonvuokrauspalvelut tarjoavat useita automalli- ja hintavaihtoehtoja. Yritykset, kuten Kreikan suurimpiin lukeutuva Thrifty ja kansainvälinen, Kosissa sivukonttoria pitävä autonvuokrauspalvelu Aviva, tarjoavat mahdollisuuden varata auton etukäteen internetissä. Nettivaraajille annetaan ajoittain myös erikoisalennuksia. Minne olitkaan matkalla, Kosilla et jää vaille menopeliä! 

Muita Kosilla toimivia autonvuokrauspalveluita ovat esimerkiksi kansainvälisesti mainetta niittänyt Hertz sekä Autoway Rent A Car, joka hieman etäisestä sijainnistaan Kefaloussa huolimatta saattaa tarjota autonvuokrauksen parhaat hinnat. Halusitpa panostaa autonvuokrauksen vaivattomuuteen tai edulliseen hintaan, löydät molemmat vaihtoehdot helposti Kosilta. 

Liikenne

Vuonna 2019 Kosin kansainvälisen lentokentän matkustajamäärän ilmoitettiin olevan 2 676 644. Vilinä jää kuitenkin kentälle ja Kosin kaupungin ulkopuolella tiet ovat pääsääntöisesti melko rauhallisia. Saaren keskellä kulkee yksi päätie, jolle saattaa ajoittain kertyä ruuhkaa, mutta auton vuokraaminen Kosilla on silti järkevä ratkaisu. 

Kosilla liikenne on oikeanpuoleinen ja turvavöiden pitäminen on lakisääteinen vaatimus kaikille matkustajille. Auton pysäköinti tapahtuu usein katujen sivuille, ja monet kaupungin kadut ovat yksisuuntaisia. Kaupungin keskustaan on kuitenkin kiellettyä pysäköidä. Mikä tärkeintä, muista, että Kosin asuinalueilla nopeusrajoitus on tavallisesti 50 km/h ja moottoriteillä korkeintaan 120 km/h, ellei toisin ole mainittu. Mukavia ajohetkiä!