Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kos miniopas

Kos

Autonvuokraus Kos

Kreikan turistøya Kos sijaitsee Egeanmeren pois lounaisrannikolla Turkki , ja kuuluu Dodekanesian.Saarella on noin 31000 asukasta ja se on pitkänomainen ja hedelmällisiä tasankoja ja leikkeet erik rannikolla. Korkein kohta on Dikeois sijaitsee 846 m.

Suurin kaupunki saaren nimeltään yksinkertaisesti Kosin kaupungissa, joka sijaitsee luoteisrannikolla. Kaupungissa on 17900 asukasta, ja portti lauttayhteyksiä useita muita Kreikan saaria. Muuten, Kos Town, turismin ja kulttuurin keskus, jossa monet hotellit, vilkasta yöelämää ja hiekkarannat – jos jotkut heistä ovat musta tulivuoren hiekkaan. Kaupungissa on useita historiallisia kohteita – kuten Platia tou Platanou – ”Hippokrates Platantre”. Se oli tämän puun, filosofi ja ”Medicine isä opetti opiskelijoita muinoin. Vaikka Hippokrates museo voi vierailla kaupungissa. Toinen nähtävyys kaupungissa on John Nitter Ridderborgen peräisin 1400-luvun – ja upea näköala postia.

Muita kuuluisia seaside kaupungeissa ja matkailukeskuksissa saarella: Kéfalos, Kamari, Mastihari, Kardamena ja Lambi.

Lähin lentokenttä on Kos International Airport – Hippokrates , joka sijaitsee 27 km ulkopuolella Kosin kaupungin keskustasta.

Suomi