Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Thessaloniki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Thessaloniki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Thessaloniki miniopas

Thessaloniki
Autonvuokraus Thessaloniki

Thessaloniki (Thessalonikin, Salonica) sijaitsee Pohjois- Kreikassa – alueella Keski-Macedonia, ja on tärkeä satamakaupunki.Se on myös maan toiseksi suurin kaupunki (363987 asukasta vuonna 2006) – ja pääkaupunki hallinnollisella alueella (prefektuuri), Thessaloniki.

Kaupungilla on pitkä ja myrskyisä historia – ja historialliset monumentit kaupungin on suuri. Täällä erityisesti hyvin säilynyt Bysantin kirkkojen ajalta 300-700 jKrKr. mainittu. Tunnetuin on Hagia Sofian katedraali, St. Demetrius Cathedral (Hagios Dimitrios).   Useiden muiden historiallisten ja arkkitehtonisten vetovoima, löydämme Galerius Triumph Arch (apsis tou Galérion) vuodelta 305 jKrKr. ja – eikä vähiten – ”Valkoinen torni (Lefkosiin Pyrgos), joka on symboli Thessalonikin kaupunki. Kokoelma kristittyjen ja Bysantin monumentteja seistä tänään Unescon maailmanperintökohde.

Thessaloniki on myös useita mielenkiintoisia museoita, teattereita, gallerioita ja muiden kulttuurilaitosten keuliminen, ja vuonna 1997 kaupunki nimettiin ”Euroopan kulttuuripääkaupunki”.

Kaupunki on luonnollisesti myös ravintola ja utelivsby, ja on useita erittäin suosittuja ostoskatuja, erityisesti alueen ympärillä Keski Eleftherias Square.Joka vuosi syyskuussa siellä on suuri kansainvälisen kaupan käyvän Thessalonikissa.

Lähin lentokenttä on Thessaloniki International Airport ”Macedonia”, joka on noin. 15 km kaakkoon keskustasta.