Autovuokraamo Macedonia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Macedonia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Macedonia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Macedonia miniopas

Autovuokraamo Macedonia
Autonvuokraus Macedonia

Tasavalta Macedonia sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja on 2 miljoonaa asukasta. Maalla ei ole rantaviivaa, mutta raja Serbian ja Kosovon pohjoisessa, Bulgaria itään,Kreikka etelään ja Albania länteen.

Maan virallinen kieli on Macedonia (ja Albanian).

Macedonia on vuoristoinen maa, metsät, laaksot ja järvet. Korab on korkein vuori, joka sijaitsee 2764 metriä merenpinnan yläpuolella Vardar joki virtaa maan keskiosiin ja Etelä suuntaan – kohti Kreikkaa. Macedonia on sekä Välimeren ilmasto ja mannermainen ilmasto kuumat ja kuivat kesät ja kylmät talvet.

Pääoman Skopje sijaitsee pohjoiseen maan joen Vardar, ja sillä on noin 507000 asukasta.Skopje on maan poliittinen, kulttuurinen, taloudellinen ja akateeminen keskus maassa. Skopje on tulossa moderni metropoli, ja on myös monia historiallisia monumentteja ja nähtävyyksiä.

Muita suuria kaupunkeja, Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar ja Prilep.

Kaupunki Ohridin sijaitsee Ohrid-järven lounaisosassa maata, maan tärkeimmällä matkailualueella – hiekkarannat ja miellyttävä ilmasto. Perustettu 600s, ja on useita historiallisia nähtävyyksiä. Sekä kaupunki ja järvi on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon (sekä luonnon-ja kulttuuriperintö). Makedonian toiseksi suurin lentokenttä on täällä – Ohrid St. Paavali lentokentälle.

Maan tärkein kansainvälinen lentokenttä on Skopje Aleksanteri Suuren lentokentälle, joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.

Valitse kohteeseesi Makedonian hakukone ja etsi hintoja autovuokraamojen useiden tarjoajien. Kaikki hinnat autonvuokraus myös vakuutukset ja ilman kilometrirajoitusta.

Autonvuokrauskohteet