Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rhodos Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rhodos Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rhodos Lentokenttä miniopas

Rhodos Lentokenttä
Autonvuokraus Rhodos Lentokenttä

Rhodes International Airport, ”Diagoras (RHO) sijaitsee 14 km päässä pääkaupungista Rhodes. Lisäksi Olympic Airways linja vastaa lähtevien ja saapuvien on bussi 300 metrin päässä lentokentästä. Avis, Budget, Drive Europecar, Hertz, Holiday Autos, National, Alamo ja Sixt autovuokraamojen ovat edustettuina lentoasemalla.

Rodoksen lentokentälle avattiin vuonna 1977, ja vuonna 2005 oli uusi terminaali valmis. Noin 3,5 miljoonaa matkustajaa vierailee lentoasemalla vuosittain joten se on yksi vilkkaimmin liikennöityjä lentokenttiä Kreikka. Se on ennen kaikkea, charter-ja halpalentoyhtiöiden palvelee lentokentälle, ja liikenne on suurin toukokuun ja lokakuun välillä.

Lentokentällä on tulliton, kahvila ja ravintolat, pankkiautomaatit ja matkailuneuvontaa.

Lähin hotelli on Hotelli Esmeralda, joka sijaitsee vain muutaman minuutin päässä lentokentältä.