Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Skiathos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skiathos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skiathos miniopas

Skiathos

Autonvuokraus Skiathos

Skiathos (47 km2) on saari Pohjois-Egeanmeren – vuonna Sporadeihin saaristossa, joka sijaitsee aivan itärannikolla Kreikka .On noin. 6000 ihmistä Skiathos.”Capital”, jolla on sama nimi kuin saarella, joka sijaitsee Kaakkois rannikolle, on ainoa todellinen kaupunki saarella. Noin 90% väestöstä asuu täällä. Lähin asuttu saari, Skopelos, kuten näet yllä taivaalla.

Vaikka vain yksi kaupunki Skiathos on lukuisia viehättävä kaupungeissa 50-200 ihmistä – ja vähintään 70 rantoja.Yksi rannat saaren eteläosassa – Little Banana Beach – on varattu nudists. Skiathos nimettiin vuonna 1964 erityinen painopiste matkailuun – ja hotellit ovat nyt lähellä niin ja kaupungin ympäristössä Skiathos ja monet rannat.

Lautta menee useita kaupunkeja mantereella, mukaan lukien Thessaloniki – ja joidenkin muiden Egeanmeren saarilla. Saaren lentokenttä – Skiathos Islanti Kansallinen Airport – sijaitsee laitamilla Skiathos kaupunki.

Suomi