Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Naxos

Harkitsetko kierrosta Naxoksen kaupungissa, mutta pohdit, onko kohteessa autonvuokrauspalveluja liikkumista helpottamaan? Ei syytä huoleen! Naxoksella on useita vuokra-autoliikkeitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman autovaihtoehtoja valittavaksesi. Autonvuokraus on tässä kaupungissa mutkatonta ja helppoa. Voit valita useista autonvuokraussivustoista löytääksesi mieleisesi ajoneuvon. 

Naxos-opas

Naxos
Autonvuokraus Naxos

Naxoksen kaupunki sijaitsee samannimisellä saarella Egeanmerellä ja on osa Kreikkaa. Kaupunki on saaren länsipuolella. Naxos on yhtä aikaa saaren pääkaupunki ja sen suurin kaupunki. Kooltaan kaupunki on noin 429,8 km². Naxoksen kaupungissa asuu vain noin 2 000 ihmistä, kun itse saari on noin 20 000 asukkaan koti. Kaupungin tuotteita, kuten kitron-likööriä (sitruunapuusta valmistettua likööriä) ja perunoita, kulutetaan laajalti ympäri Kreikkaa. 

Naxoksen kaupungilla on rikas historia. Sen ulkoasu on omaperäinen sekoitus perinteistä ja venetsialais-kykladi-arkkitehtuuria. Naxoksen kaupunkiin kuuluu myös satama, joka on keskeinen osa upeimpia maisemia ja vetoaa siksi moniin matkailijoihin kuvauksellisena kohteena. Lisäksi Naxokselle matkaajalla on tilaisuus nähdä upeita monumentteja kuten ”Portara”, Pyhän Johannes Krysostomoksen luostari ja katedraali, Naxoksen arkeologinen museo, ”Yria” ja kansanperinnemuseo. 

Naxoksen kaupunki on yksi kauneimpia Kreikan Kykladi-saarilla, koska kohde on säilyttänyt uniikin, perinteisen ja aidon luonteensa. Naxoksen kaupungissa on runsaasti ravintoloita, nähtävyyksiä ja museoita matkailijoiden iloksi. Saari kokonaisuudessaan on täynnä kauniita ja viehättäviä paikkoja, joita voit tutkia vierailusi aikana. Saari on kuuluisia upeista hiekkarannoistaan sekä antiikin ajan paikoista kuten esimerkiksi Zeus-vuori, Kouros-patsas ja Apiranthoksen kylä. 

Sää ja ilmasto Naxoksen kaupungissa ovat suotuisia, mitkä tekevät siitä ihanteellisen matkakohteen seuraavaa lomaa ajatellen. Naxoksen kaupungissa ilmasto on välimerellinen, eli siellä on sateiset, leudot talvet ja aurinkoiset, lämpimät kesät. Keskilämpötila on noin +12 astetta tammi-helmikuussa, kun heinä-elokuussa keskilämpötila on +24,5 asteen tietämillä. Lämpimin kuukausi on heinäkuu, ja kylmin puolestaan tammikuu. 

Tutki paikkoja vuokra-autolla

Naxoksella on lukemattomia viehättäviä ja kauniita kohteita tutkittavaksi vuokra-autolla. Yksi keskeisimmistä vierailukohteista on kuuluisa marmoriportti – ”Portara” paikallisten kesken. Portti on osa Delian Apollon temppeliä, joka jäi muuten keskeneräiseksi. Etäisyys Naxos Airport Apollon lentokentältä (JNX) marmoriportille on noin 3,9 kilometriä Andrea Papandreou -tietä pitkän. Matka kestää noin 10 minuuttia vuokra-autolla. 

Toinen kiinnostava kohde on arkeologinen museo, jossa kannattaa vierailla käydessään Naxoksen kaupungissa. Museo sijaitsee ”Kastro”-korttelissa Naxoksen keskustassa. Arkeologiamuseo jakaa tilat Antiikin Venetsia -museon kanssa rakennuksessa, jossa oli aiemmin kauppaopisto. Museossa on esillä upea kokoelma taidetta ja muita esineitä. Etäisyys lentokentältä museoon on noin 4,4 kilometriä Andrea Papandreou -tietä pitkin. Vuokra-autolla matka kestää noin 11 minuuttia. 

Yksi käymisen arvoinen kohde on ”Routsona”-vesiputous, jossa voit kokea valloittavan luontoelämyksen. Matkaa putoukselle kertyy 20,4 kilometriä Epar.Od Naxou-Monis -tietä sekä Epar.Od Naxou-Chalkio -tietä myöten. Matka vie noin 38 minuuttia vuokra-autolla. Tässä eivät suinkaan ole vielä kaikki käyntikohteet Naxoksen kaupungissa. Muita kohteita ovat esimerkiksi ”Bazeos”-torni, ”Agios Mamas” ja Dionysoksen temppeli. Ei myöskään kannata unohtaa kaupungin lukuisia upeita hiekkarantoja! 

Lentokentät

Naxoksen kaupungissa on vain yksi lentokenttä, Naxos Airport Apollon (JNX), mutta muita kenttiä sijaitsee kaupungin lähettyvillä. Pääkenttä saarella on Naxoksen kenttä. Se sijaitsee vain kahden kilometrin päässä kaupungista ja Naxoksen saaren satamasta. Lentokenttä palvelee matkustajia ja lentoja Ateenasta

Lentokentältä löytyy useita edullisia autovuokraamoita takaamaan helpon ja saumattoman liikkumisen kaupungissa. Matkailijalla on valittavanaan vuokraamoita kuten Naxos Fun, Alamo, Avis, Enterprise ja Europcar. Nämä tarjoavat erilaisia autovaihtoehtoja, mukaan lukien economy-, compact- ja luksus-luokat sekä katumaasturit. 

Toinen Naxoksen kaupunkia lähellä oleva lentokenttä on Paros (PAR), joka on noin 45 kilometrin päässä saaren eteläkärjessä. Lentokenttä palvelee ensisijaisesti Paroksen saarta. Kentän lähellä on useita autovuokraamoita, joista löytyy auto kaupungin tutkimiseen. Vuokraamoita ovat esimerkiksi Avis, Budget ja Europcar. Autotyypeistä tarjolla ovat esimerkiksi economy- ja compact-vaihtoehdot. 

Liikenne

Tieverkosto Naxoksen kaupungissa on erittäin hyvä ja ammattimaisesti rakennettu. Siispä autoilijalla ei ole syytä huoleen nähtävyyksiä tutkiessaan. Mutta, kuten kaikissa vetovoimaisissa kaupungeissa, myös Naxoksessa on ruuhka-aikoja. Aamun ruuhkatunnit ovat klo 5.00–10.00 välillä, kun iltaruuhkat osuvat klo 16.00–20.00 väliin. On suositeltavaa yrittää välttää isoilla teillä liikkumista näihin aikoihin. 

Huomaathan myös, että autoilijan tulee noudattaa kaupungin liikennesääntöjä ja ohjeita vuokra-autolla ajaessaan. Nopeusrajoituksia ei saa jättää noudattamatta! Nopeusrajoitus pääteillä on 100–120 km/h, kun pienemmillä teillä nopeus ei saa ylittää 80–90 km/h. Taajamissa nopeusrajoitus on yleisesti 50 km/h. Pysäköintivaihtoehtoina kaupungista löytyvät muun muassa pitkäaikaispysäköinti ja lyhytaikainen pysäköinti. Kaupungissa on myös ilmaisia parkkipaikkoja.