Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kos Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kos Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kos Lentokenttä miniopas

Kos Lentokenttä

Autonvuokraus Kos Lentokenttä

Kos International Airport ”Hippokrates” (KGS) on pieni lentokenttä sijaitsee 26 km länteen kaupungin Kos .Olympic Airways bussikuljetus lähtöajat ja tarjoaa kuljetus lentokentän ja kaupungin Kos. Paikalliset bussit KTEL mennä kaupungit Kos, Kardhamena, Kefalos ja Mastihari, ja pysähtyy aivan lentoaseman ulkopuolella. 4 autovuokraamoja edustettuna Kos lentokentälle Alamo, Budget, Europcar ja Hertz.

Vuonna 2007 noin 170 000 matkustajaa vieraili Kos lentokentälle. Se avattiin vuonna 1964 ja vuonna 1997 rakennettu uusi tuloaulassa. Se on ennen kaikkea tilausliikenteen Kos kesällä, ja noin 30 lentoyhtiötä lentävät täällä. Olympic Airlines ja Aegean Airlines toimii lentokentän ympäri vuoden.

Kos Lentokenttä on verottomasta shoppailusta, kahvila, joka myy yksinkertaisia ruokia lisäksi juominen, poliisiasema ja terveyskeskus. Ei ole hotelleja lentokentän lähin on Seagull’s Bay Hotel 5 mailin päässä.

Suomi