Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mykonos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mykonos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mykonos miniopas

Mykonos
Autonvuokraus Mykonos

Kreikan saarella Mykonos sijaitsee Kykladien Egeanmeren ja kuuluu Kreikkaan. Se on suhteellisen pieni alue (86 km2) – ja vaikuttaa vähemmän korkeat vuoret kuin monet muut Kreikan saaret (korkein kohta sijaitsee 364 m).

On noin. 9000 ihmistä Mykonos – eniten pääoma Mykonos Town (Chora). On myös arkeologinen museo, jossa muun muassa näyttää arkeologisia löytöjä lähisaarille Delos ja Rheneia. Muuten, se on ensimmäinen ja tärkein matkailukohde saari on tunnettu. Koska lomakohde kuuluisuuksia ympäri maailmaa, Mykonos myös maine paikka erittäin aktiivinen ja monipuolinen yöelämä – ja siellä on myös joukko kerhoja homot ja lesbot täällä.

Mykonos on joskus kutsutaan sekä ”White Islanti” ja ”Blue Islanti. Ehdot kuvastaa sitä, että on olemassa hyvin monia kauniita, valkoiseksi kalkittu talo täällä – sininen ovet ja ikkunaluukut.

Mykonoksen kaupungista on lautat tällaisia saarten Naxos ja Santorini – ja Pireuksen satamaan Ateenasta. Saaren lentokenttä – Mykonos kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee noin. 4 km päässä pääkaupungista.