Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kalamata

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kalamata sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kalamata miniopas

Kalamata

Autonvuokraus Kalamata

Kalamata (60000 asukasta) on maakunnan pääkaupunki Messinian, joka kuuluu hallinnollisesti alueella Peloponnesoksen. Se sijaitsee Lounais- Kreikassa – on suuri niemimaa Messinian Välimeren ja on tärkeä satamakaupunki.Satamasta on lauttayhteyksiä Kreikan matkailu saarilla Kythira ja Kreeta.

4 km itään kaupungin sijaitsee Mount Taygetos. Kalamata on muuten tunnetaan monista oliivipuita, ja sekä oliivien ja oliiviöljyn ovat tärkeitä viennistä.

Kalamata on monia kauniita rantoja, jotka houkuttelevat turisteja kesäisin. Muita nähtävyyksiä ja matkailukohteita kaupunki ovat: arkeologinen museo ”Benakeion” – sijaitsee vanhassa kaupungissa, useita vanhoja kirkkoja – jos Agii Apostili peräisin 1317 on vanhin, frankkien linna 1200, Folkloremuseeet, Railroad Museum – samoin kuin useat nykytaiteen gallerioita.

Kaupungissa on myös viihtyisiä ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja monipuolinen yöelämä.

Lähin lentokenttä on Kalamata International Airport, joka on 7 kilometriä luoteeseen keskustassa.

Suomi