Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Parga

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Parga sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Parga miniopas

Parga
Autonvuokraus Parga

Parga on Kreikan keskiaikainen kaupunki sijaitsee länsirannikolla mantereen klo Joonianmeri. Kaupunki, joka on noin 2500 asukasta, sijaitsee kuin amfiteatteri ympäri viehättävällä satama – vuoret taustalla. Vuonna takana satama on kodikas kujia ja baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Kaupungissa on kauniita rantoja – jos Vatos on tunnetuin – ja kävelyetäisyydellä keskustasta. Parga on perustettu vuonna 1300, ja kukkula edellä kaupungin on vanha venetsialainen linna – joka on merkittävä matkailukohde. Linna on useita kiinnostavia arkkitehtuurisia yksityiskohtia, ja siellä on sekä matkamuistomyymälä ja kahvila täällä.

Monet matkailijat Parga ottaa friendly ”turistijunan”, joka antaa kävijöille kahden tunnin mittainen kierros kaupungissa.

Yleisin utfluktmål alkaen Parga on Korfu, Paxos ja Lefkada.

Lähin lentokenttä on Prevenza-Lefkas Airport (Aktion), joka on noin. 60 km etelään Parga.