Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kavala

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kavala sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kavala miniopas

Kavala
Autonvuokraus Kavala

Satamakaupunki Kavala sijaitsee Pohjois- Kreikassa, ja on pääkaupunki ” Itä-Macedonia ja Traakia ”.Kaupungissa on 154600 asukasta (2009) ja sijaitsee Kavalabukten vastapäätä saaren Thassos.

Länsiosassa Kavala on moderni kaupunki, jossa ostoskeskuksia ja kauppoja.Itäpuolella löydämme vanhan kaupungin historiallinen taloja, pieniä puutarhoja ja kapeita kujia. Kaupungin maalauksellinen satama ja sen värikäs kalastusaluksia on keskipiste matkailijoita.

Kaupungissa on useita muistomerkkejä ajan Turkin valtaan (ajanjakso 1378-1912), mukaan lukien Bysantin linnoitus sijaitsee kukkulalla – on upeat näkymät kaupunkiin ja satamaan.Koko kaupungin (ja linna) on vesijohdon Roman kertaa, joka johti veden linnake.

Muut nähtävyydet Kavala: arkeologinen museo – havaintojen kanssa sekä neoliittinen ja pronssikaudella, tupakka museo ja Folk Museum. Kavala on myös syntyi Muhammad Ali (1769 – 1849), jota pidetään perustaja modernin Egyptin, ja patsas on pystytetty kaupungin.

Lähin lentokenttä on Kavalas International Airport – ”Megas Alexandros” – joka on hieman kaakkoon keskustasta.