Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ateena

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ateena sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ateena miniopas

Ateena

Autonvuokraus Ateena

Ateena – pääkaupunki Kreikka – sijaitsee Lounais osa Kreikan mantereella.Itse kaupungissa asuu noin 750000 ihmistä, kun väestö koko pääkaupunkiseudun lähes 4 miljoonaa.

Ateena pidetään kehto länsimaisen demokratian ja kaupungin keskeinen sija tieteessä historiassa. Muiden koska tämä asema, kaupunki on todella suosittu matkailukohde jo antiikin ajoista lähtien.

Edelleen on säilynyt edelleen antiikin että houkuttelee eniten turisteja täällä – ja se on Ateenan tärkeimpiin nähtävyyksiin. Näitä ovat muun muassa klassinen rakennusten Akropoliksen kukkulan, hieman pois keskustasta – ja sitten ennen kaikkea kuuluisa temppeleissä Parthenon (rakennettu noin vuonna 440 eKr.Kr.) Ja Erekhtheion (joka on 20-30 vuotta nuorempi). Kaikki Akropolis on Unescon maailmanperintökohde. Lähistöllä on areiopagin mäki, jossa korkein oikeusviranomainen muinaisessa Ateenassa oli sen kohtauspaikka.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on tuore, Plaka mainittu. Sille on ominaista kapeat kävelykatuja ja paljon pieniä kauppoja – ja se on myös paikka, jossa voit löytää kuuluisa kirpputori.

Athens International Airport – Eleftherios Venizelos – sijaitsee esikaupunkialueella Spata, ca. 20 km itään pääkaupunki.

Autovuokraamot ovat saatavilla Ateenan lentokentälle ja useissa kohdissa Ateenassa kuten Glyfada, Kinetta, Piraeus ja Peania.Meidän hakukone antaa sinulle helppo tapa varata auton palkata. Kaikki hinnat autonvuokraus Ateena sisältää kaikki tarvittavat vakuutukset ja lentoaseman veroa.

Suomi