Autovuokraamo Albania

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Albania

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albania sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albania miniopas

Autovuokraamo Albania

Autonvuokraus Albania

Albania on 3,6 miljoonaa asukasta (2009), joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa – Adrian-ja Joonianmeren. Naapurivaltion Kosovon koilliseen, Montenegro luoteeseen,Macedonia itään ja Kreikka etelässä.Suuri osa Albania kuuluu vuoret, jossa korkein huippu – Maja e Korabit – on 2764 m. Muuten länsiosassa maata, 362 km rantaviivaa monia hiekkarantoja.

Albania on Välimeren ilmasto – vuosittainen keskimääräinen lämpötila 16 astetta. Koillis – Albania on kylmempi talvi kuin maassa yleensä, ja korkeimmat talvella lämpötilat ovat kauimpana etelässä.

Maa on tunnettu sen monia kansallispuistoja koskematonta luontoa, erityisesti pohjoisessa Theti suosittu matkailukohde – ihanteellisesti patikointiin. Muuten, Albania on rikas musiikillinen kansanperinne perinne.

Pääoma Albania sijaitsee maassa, ja kehotti Tiranassa .Kaupungissa on 726500 asukasta (2008). Sen lisäksi, että maan suurin kaupunki, Tirana, talouden, kulttuurin, tieteen ja politiikan keskus.

Muita suuria kaupunkeja Albanian Kurcova, Durres, Elbasanin, Korçë, Vloro ja Shokdra. Durres on suurin satama maassa –   kanssa lauttayhteys tällaisiaItaliassa.

Liikennejärjestelmä Albaniassa alle kommunistisen kauden (1945 – 1990) heikosti kehittynyt, mutta tänään suurkaupungeista liittyvä luokka valtateitä. Uusi moottori painoi rakennetaan ja korjataan jatkuvasti.

Albanian ainoa kansainvälinen lentokenttä on 15 km luoteeseen – Tirana International Airport “Nene Tereza” (nimetty Äiti Teresa).

Kautta Halpavuokraauto.fi voit varata auton vuokraus Tiranan lentokentälle ja Tirana.

Suositut kohteet