Autovuokraamo Bulgaria

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bulgaria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bulgaria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bulgaria miniopas

Autovuokraamo Bulgaria
Autonvuokraus Bulgaria

Bulgarian tasavalta sijaitsee Kaakkois-Euroopassa, ja on 7,7 miljoonaa asukasta (2008). Sen rajanaapureita ovat Romania, Mustanmeren, Kreikka, Turkki, Serbia ja Macedonia.

Bulgaria on vuoristoinen maisema Lounais – ja vuoristot Rila, Pirin ja Rhodope Mountains samoin. Korkein kohta on Musala, joka on 2925 m. Pitkin Mustanmeren rannikolla kaakossa, maisemaa hallitsevat tasangoilla.

Bulgaria on kohtalainen mannerilmasto ja pohjoisessa Välimeren ilmasto etelässä.

Maan pääkaupunki on Sofia (1,2 miljoonaa asukasta), sijaitsee länsiosassa Bulgaria – on jalka Vitosha vuori.Sofia on maan hallinnollinen, kulttuurinen ja teollinen keskus ja yksi vanhimmista pääkaupungeista Euroopassa – jossa historia ulottuu 700 vuotta ennenKr.

Muita suuria kaupunkeja Bulgarian Plovdiv, VarnaBurgas, Ruse ja Stara Zagora.

Maassa on 12 miljoonaa kävijää vuodessa, ja suosituimpia matkailukohteita sijaitsee itärannikolla – löydät kauniita hiekkarantoja, hotelli-ja vilkkaasta yöelämästä.Merenrantakohteessa Nessebarin on suuri matkailuvirtoja kesällä, ja vanha kaupunki on myös listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Muita kuuluisia lomakohteita Bulgariassa, Obzor, Sunny Beach, Sinemoretz ja Golden Sands.

Maan suurin lentokentät ovat Sofian kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee hieman itään pääkaupunki, Burgasin lentokentälle ja Varnan lentokentälle.

Halpavuokraauto.fi voit varata auton vuokraus enintään lomakohteisiin Bulgaria. Kokeile hakukonetta ja hämmästymään alhaiset hinnat autovuokraamojen.