Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chios

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chios sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chios miniopas

Chios
Autonvuokraus Chios

Chios (Chios, Hios) sijaitsee Egeanmeren – 7 km päässä rannikolta Turkki – ja viides suurin saari Kreikassa. Saarella on 54000 asukasta (2006), ja on tunnettu kauniista maisemista ja hyvä ilmapiiri. Chios on myös pieni turisti, ja monia pienempiä kaupunkeja aitojen kreikkalaisten tunnelma.

Chios valloitti turkkilaisten vuonna 1556, ja saarella oli niiden sääntö vuoteen 1912, jolloin siitä tuli osa Kreikan valtion.

Korkein vuori on Pelineon Oros, joka on 1297 m.

Pääoma Chios kaupungin – tai Chora – sijaitsee saaren itärannikolla, ja on noin 30000 asukasta.Kaupunki on saaren pääsatama ja nähtävyyksiä täällä on kaunis keskiaikainen linna, arkeologinen museo ja bysanttilainen museo. Keskustassa on puistoissa ja toreilla, ja pääkatu ”Aplotarias” 0,15 km päässä Chios kaupunki luostari Nea Moni vuodesta 1000: n, joka on listattu   Unescon maailmanperintöluetteloon ja on merkittävä matkailukohde.Toinen nähtävyys saarella on kylä Pirgy – sijaitsevat etelässä ja on nimeltään ”värikäs yhteisö”, koska talot on sisustettu mustalla ja valkoisella. Myös Mesta – sijaitsee saaren lounaisosassa, on useita ainutlaatuisia rakennuksia 1200-luvulla – on suosittu matkailukohde. Myös Karfas Beach, joka on hienoin Chios mainittu. Se sijaitsee aivan etelään pääkaupunki.

Lentokenttä Chios Lentokenttä sijaitsee 3 kilometriä etelään Chios kaupungin.