Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Eretria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Eretria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Eretria miniopas

Eretria
Autonvuokraus Eretria

Eretria suosittu merenrantakohde länsipuolella Kreikan toiseksi suurin saari – Euboea – sijaitsee itärannikolla Manner-Kreikassa.Kaksi siltaa yhdistää Euboea Kreikassa itse.

Oli kaupunki samassa paikassa on jo useita satoja vuosia ennen Kristusta (mainittu Homersdiktverk Ilias).Se oli kuitenkin tuhosi roomalaiset 87 jKr Kr.   Vuonna 1824, se oli niin rakennettu uusi Eretria, ja nykyään se on moderni kaupunki työmaalla noin 6000 asukasta. Kaupungin pääasiallinen tulonlähde on turismi.

Tärkein matkailukohde on Eretria museo, mitkä asiakirjat kaupungin historiaan. Muuten pitkä rantakatu ja monet baarit Eritrean suosituimpiin kohteisiin. Kaupunki on myös luonnollinen lähtökohta retkiä resorts etelämpänä saarella.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Ateenan lentokenttä ”Eleftherios Venizelos”, joka on 52 km etelään Eretria.