Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ateena Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ateena Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ateena Lentokenttä miniopas

Ateena Lentokenttä
Autonvuokraus Ateena Lentokenttä

Athens International Airport (Elefthérios Venizélos (ATH)) sijaitsee 33 km kaakkoon Ateenan ja on nimetty kreikkalaisen poliitikko.Vuonna 2005, 2006 ja 2008, lentoaseman Skytraxin palkinnon paras lentokenttä Etelä-Euroopassa. Helpoin tapa saada lentokentän ja Ateenan käyttää metro. Autovuokraamot ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / CITER ja Sixt ovat kaikki edustettuina sisäänkäynnin alue pääterminaalin.

Vuonna 2009 16.225.885 matkustajat lentoasemalla ovat 25 vilkkaimmista lentokentistä Euroopassa. Athens International Airport on uusi ja avattiin vuonna 2001, ja korvattiin kun Ateena (Ellinikon) lentokentälle. Se koostuu kahdesta terminaalista, päässä terminaaliin, matka mihin tahansa määräpaikkaan Schengen-alueella sekä joitakin ulkopuolella Schengen. Muista terminaalin, joka tunnetaan nimellä Satelliitti-matka kohteisiin Schengen-alueen ulkopuolella. Se on pääkonttori Air olympia-ja Aegean Airlines. Lentokenttä toimii keskuksena matka Aasian, Euroopan ja Lähi-idässä.

Athens International Airport on erittäin hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja. Se on ilmainen internetyhteys, lasten leikkialue, yrityskeskus ja ATM, ja tiedetään omaksua uutta teknologiaa nopeasti. Lentoasema tarjoaa myös erilaisia kulttuuritapahtumia vierailijoita. Lähin hotelli on Sofitel Athens Airport Hotel.