Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Korfu

Onko seuraava lomakohteesi Korfu ja pohditko, miten liikkua kaupungissa kätevästi paikasta toiseen? Jätä mietteet sikseen, sillä autonvuokrauspalveluita hyödyntämällä voit tutustua kaupunkiin ilman stressiä. Lompakolle ystävällisiä autonvuokrauspalveluita löydät lentokentältä ja sen lähiympäristöstä. Varaamalla vuokra-auton netistä autonvuokraussivustojen kautta järjestät liikkumisesi lomalla entistä kätevämmin. 

Korfun matkaopas

Korfu
Autonvuokraus Korfu

Korfu on yksi Kreikan kauneimmista, vaikuttavimmista ja vihreimmistä saarista. Saari sijaitsee Joonianmeren pohjoispuolella ja on alueen suurin. Sen pääkaupunki, jonka pinta-ala on 585,3 neliökilometriä ja väkiluku 39 330, on myös nimeltään Korfu. Kaupungin nimi juontaa juurensa kreikankieliseen sanaan Corypho, joka viittaa vuorenhuipun maisemoittamiin paikkoihin. Korfu sijaitsee 600 kilometrin päässä Ateenasta ja on maan pääkaupunkiin verrattuna lähempänä Italiaa. 

Vuosien saatossa esiintyneiden brittiläisen, ranskalaisen ja venetsialaisen hallintojen tuloksena Korfun saaresta on kehittynyt muuta Levantin aluetta länsimaisempi. Kaupunkiin on perustettu vaikuttavia ja tärkeitä instituutioita, kuten ensimmäinen kuvataideakatemia, ensimmäinen kreikkalainen yliopisto sekä ensimmäinen filharmoninen orkesteri. Korfun kaupungin rikas historia on täynnä taisteluja ja valloituksia, ja kaupunki oli 400-luvulla eaa. yksi Kreikan kolmesta laivastomahdista Korintin ja Ateenan rinnalla. 

Korfun kaupunki on yksi niistä kauniista matkakohteista, joissa useimmat ihmiset haluaisivat vierailla. Vuonna 2017 Korfun muinainen kaupunginosa pääsi mukaan UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalle. Korfulla pääset tutustumaan viehättäviin nähtävyyksiin, kuten upeaan 1400-luvun linnakkeeseen, aasialaisen taiteen museoon, Spianada-puistoon, Achilleionin palatsiin sekä Myrtiotissa-rantaan lukuisten muiden kohteiden joukossa. Lisäksi löydät kaupungista loistavia ravintoloita, joissa pääset maistamaan kaupungin perinneruokia. 

Kuumine ja kuivine kesineen sekä leutoine ja sateisine talvineen kaupungissa on pääosin välimerenilmasto. Korfulla on epätavallista nähdä lunta, ja silloin kun lunta sataa, sitä löytyy vain Pantokrator-vuoren huipulta. Korfulla vuoden kuumin kuukausi on heinäkuu ja kylmin tammikuu, jolloin keskimääräinen korkein lämpötila on 15 astetta ja matalin 4 – 5 astetta. Heinäkuussa korkein lämpötila on keskimäärin 35 astetta ja kylmin puolestaan 20 astetta. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Korfun rikkaan kulttuurisen ja historiallisen perinnön ansiosta kaupungissa on paljon tutustumisen arvoisia paikkoja ja nähtävyyksiä. Nautittavampaa ja vaivattomampaa kaupunkiin tutustumisesta tekee kuitenkin oma vuokra-auto. Aja ensin Korfun saaren koillisrannikon historialliseen kalastajakylä Gorgeen Agnin lahdella, jonka arvioitu etäisyys lentokentältä Palaiokastritsas-reittiä pitkin on noin 29,7 kilometriä ja matkan kesto vuokra-autolla noin 40 minuuttia. 

Toinen uskomaton kohde, joka täytyy kokea Korfun lomalla, ja yksi niistä nähtävyyksistä, jota ei voi jättää näkemättä, on Cape Drastis. Niemi sijaitsee Korfun pohjoisosassa, ja kohteen arvioitu etäisyys Palaiokastritsas ja Epar.Od. Skriperou-Peroulades -reittejä pitkin on 41,7 kilometriä. Matka kohteeseen kestää vuokra-autolla noin 58 minuuttia, mutta valitessasi ajaa Epar.Od. Paleokastritsas-Peleka -reittiä matka kohteeseen kestää pidempään. 

Älä myöskään jätä vanhaa venetsialaista linnoitusta pois nähtävyyksien listaltasi. Venetsialaisten vuonna 1546 rakentama vanha linnake tarjoaa uskomattoman näkymän koko Korfun yli. Leof. Dimokratiaksen kautta ajettaessa vanhan linnakkeen etäisyys lentokentältä on noin 2,1 kilometriä, ja matka vuokra-autolla kestää vain alle 3 minuuttia. Linnoituksen tavoin kohteet, kuten Saint Spyridon -kirkko, Georgios Theotokiksen patsas, Korfun vanhakaupunki, Agia Triada -luostari ja Agios Spyridonas -ranta ovat nähtävyyksiä, joita ei tule jättää näkemättä Korfun lomalla. 

Lentokenttä

Kaupungin lähin suuri lentoasema on Korfun kansainvälinen lentokenttä. Lentokenttää kutsutaan Ioannis Kapodistriaksen kansainväliseksi lentokentäksi tai yksinkertaisesti Ioannis Kapodistriakseksi. Tämä kreikkalaisen Korfun saaren Kerkyrassa sijaitseva lentoasema on valtion omistuksessa. Ruuhkaisinta lentokentällä on kesäkausina, yleensä huhti-lokakuun välisenä aikana. 

Lentokenttä on nimetty Kreikan ensimmäisen hallituksen mukaan, ja se sijaitsee 2 kilometriä etelään Korfun kaupungista. Kentältä löytyy ilmainen langaton internetyhteys, ja lentoasema takaa paloturvallisuuden ylläpidon lentokentällä ja sen läheisyydessä. Turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi lentokentällä on käytössä ruumaan menevien matkatavaroiden turvatarkastus. 

Korfun kansainväliseltä lentokentältä löydät useita autonvuokrauspalveluita, jotka tarjoavat edullisen autovuokran ja erilaisia autonvuokrauspalveluita, joista valita. Auton vuokraaminen tekee liikkumisestasi Korfulla helppoa ja mutkatonta. Lentokentän autonvuokrauspalvelutarjonta pitää sisällään muun muassa yritykset Sixt, Avis, Corfu Airport Car Royal, Thrifty, Budget ja Hertz. Budjetistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit valita laajasta valikoimasta juuri itsellesi sopivan automallin, kuten Economyn, Luxuryn tai Compactin. 

Liikenne

Joonian alueen suurimpana saarena Korfu pitää sisällään valtavan tieverkoston, joka on hyvässä kunnossa. Autolla ajaminen ja kaupunkiin tutustuminen on stressitöntä ja vaivatonta. Kaupungilla on kuitenkin omat ruuhka-aikansa, jolloin liikenne on pahimillaan, ja nauttiaksesi liikkumisestasi kannattaa välttää näitä ruuhka-aikoja. Aamuruuhkat syntyvät kaupungissa kello 7 ja 10 välillä, kun taas iltaruuhka käynnistyy neljältä ja päättyy puoli kahdeksalta. 

Liikkumisen helpottamiseksi on suositeltavaa hankkia liikennesovellus. Jokaisella kaupungilla on myös omat nopeusrajoituksensa, joita tulee noudattaa. Korfulla nopeusrajoitus moottoriteillä on 100 kilometriä tunnissa, kaupungeissa 50 kilometriä tunnissa ja maanteillä 80 kilometriä tunnissa. Pysäköintimahdollisuuksista valittavanasi on monien vaihtoehtojen joukosta muun muassa lyhytaikainen ja pitkäaikaispysäköinti.