Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Korfu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Korfu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Korfu miniopas

Korfu

Autonvuokraus Korfu

Corfu (Corfu), joka on pohjoisin Joonianmeren saaret, on yksi suosituimmista matkailukohteista Kreikassa .Se sijaitsee lähellä Manner – aivan rajan Kreikka ja Albania– ja ala on 260 km2.Yhteenlaskettu väestö on noin. 120000 – joista noin 40000 asuu pääkaupungissa Korfun kaupunki, joka sijaitsee saaren itärannikolla. Se on myös hallinnollinen keskus alueella (prefektuuri) Korfulla.

Kuten niin monet Kreikan saarilla Korfulla hallitsevat vuoret (korkein huippu: 906 m). Rannikolla kuitenkin monet ulottuu kauniita rantoja, hyviä satamia ja idyllisiä kyliä – mikä tietysti vaikuttaa valittamalla turisteja.

Corfu on pitkä ja myrskyisä historia, ja siellä on niin paljon säilynyt linnat ja linnoitukset saarella. Kaksi suosituimmista linnoja ympäröivien Korfun kaupunki – niin keskiajalta: Palaio Frourio (vanhin) ja Neo Frourio. Sisällä linnoituksia on ”Old Town” – mikä on hyvin paljon hurmaavia venetsialaisia arkkitehtuuria. Koko ”Old Town” on Unescon maailmanperintökohde. Muualla Korfu on suosittu arkkitehtuurin nähtävyyksiä – mukaan lukien mahtava palatsi Achilleion 1890-luvulta, ca. 7 km etelään Korfun kaupungista.

Lentokenttä Corfu International Airport, ”Ioannis Kapodistrias” , joka sijaitsee 3 km etelään pääkaupunki.

Suomi