Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karpathos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karpathos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karpathos miniopas

Karpathos
Autonvuokraus Karpathos

Kreikan saarella Karpathos sijaitsee Itä Egeanmerelle ja on toiseksi suurin (ja eteläinen) saari Dodekanesian. Karpathos on 50 km pitkä ja 11 km leveimmillään, ja se sijaitsee puolivälissä turisti saarten Rodoksen ja Kreetan.

Karpathos on noin 6500 asukasta, mutta kesäisin väkiluku voi nousta 20000, koska monet loma turisteja, jotka saapuvat saarelle. Karpathos on hiljainen saari, joka sopii hyvin lapsiperheille.

Saari on tunnettu dramaattisia maisemia ja monia kauniita hiekkarantoja. Korkein huippu on Kali Limni joka on 1215 m.

Saarella on noin 10 kylää, jossa jokaisella on säilyttänyt perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Pääoma on Pigadia, sijaitsee Kaakkois rannikolle Karpathos. Pigadia on noin 3000 asukasta, ja on   satamakaupunki, jossa on myös lauttayhteys Ateena, Kreeta ja Rodos.Pääoma on suuri matkailuvirtoja kesällä, ja 4 km pitkä hiekkaranta on todennäköisesti suurin nähtävyys.Pigadia on myös suosittu kesäteatteri ja kulttuuritapahtumia ja konsertteja kesäisin.

Muita kuuluisia turistikaupunkeja saarella on Lefkosiin, Amopi ja Kira Panagia. Eteläosassa Karpathos on suosittu alue purjelaudat.

Lähin lentokenttä on Karpathos lentokenttä sijaitsee 15 km lounaaseen pääoman Pigadia.