Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Korfu Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Korfu Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Korfu Lentokenttä miniopas

Korfu Lentokenttä
Autonvuokraus Korfu Lentokenttä – Kuva: © Magnus Manske

Korfun Ioannis Kapodistrias International Airport sijaitsee 3 km etelään Korfun ja puoli kilometriä pohjoiseen Pontikonisi.From aikaisin aamulla ja keskipäivällä, bussi kulkee puolen tunnin välein Korfulta lentokentälle, muuten tunnin välein. On mahdollista vuokrata auton, autonvuokraus yritykset ovat Avis, Europcar, Hertz ja Sixt.

Korfun Airport on ensisijaisesti kohde charter yrityksille. Liikenne on suurin huhtikuun ja lokakuun välillä ja viikolla. Se lentää myös reittilentoja 9 eri kansainvälisiin kohteisiin, joista suurin osa sijaitsee Saksassa.

Lentokentällä on vastaanotto auki, joka on avoinna vain kesäkuukausina, ja neljä baaria ja kahvilaa. Se on myös pankkiautomaatteja, apteekkeja, tullitta, ja useat matkatoimistot.

Ariti Hotel sijaitsee lentokentällä.