Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lesvos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lesvos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lesvos miniopas

Lesvos
Autonvuokraus Lesvos

Kreikan saarella Lesbos (Lesbos) sijaitsee pohjoiseen Egeanmeren, ja sillä on noin 110000 asukasta. Lesvos kutsutaan usein smaragdine koska sen vehreää maisemaa. Korkeimmat huiput ovat Lepetymnos ja Olympos – molemmat sijaitsevat 967 m.

Saarella löydät perinteisten kylien ihmisille, jotka haluavat kokea ”oikeaa” Kreikkaa, ja ovat rannikon hiekkarannat ja maalauksellinen lahtia.

Pääoma Lesvoksen sijaitsee Kaakkois rannikolle, ja kehotti Mytilini (Mytilini). Kaupungissa on noin. 35000 asukkaille kaunis satama lauttayhteys Kreikan muille kohteisiin, kuten Ateenassa, Thessalonikissa ja Rodoksella.

Mytilini on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien arkeologinen museo, useita vaikuttavia kirkkoja, ”Vapaus” pronssia ja Mytilinin Castle 1384 – sijaitsee kukkulalla, josta on upeat näkymät yli kaupungin. Linnoitus on nyt käytetään kulttuuritapahtumiin.

Muita merkittäviä kaupunkeja saarella on Plomari, Molyvos (Mithymna) ja Eresos ja merenrantakohteisiin Agios Isidoros, Anaxos ja Petra.

Lentokenttä Lesvoksen – Mytilini International Airport ”Odysseas Elytis” – sijaitsee aivan etelään pääkaupunki.