Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Skopelos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skopelos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skopelos miniopas

Skopelos
Autonvuokraus Skopelos

Skopelos sijaitsee Pohjois-Sporadit, aivan itärannikolla Kreikka. Lähin asuttu saari on turisti paratiisi Skiathos. Vaikka Skopelos on kaksi kertaa niin suuri alue Skiathos, se on pienempi väestö: n.. 4700. Noin puolet   asuu pääkaupunki Skopelos, joka sijaitsee kaakkoon saaren.Muuten Glossa pohjoisessa ja lännessä Neo ilmasto suurin taajamissa.

Elämä Skopelos on vähemmän hektistä kuin monissa muissa tyypillinen turisti saarta Egeanmerellä. Tämä on myös paikka niille, jotka haluavat tutkia luontoa.Sisätilojen saarella hallitsevat vuoret, vuoret ovat rotkoja, laaksoja ja valuu puroihin. Se ei ole ihme, että Skopelos menee nimellä ”vihrein saari Egeanmeren”.

Tietenkin on myös rantoja täällä – sekä suuria että pieniä. Kaikki eivät ole niin hyvin kehittynyt mukavuudet, mutta useissa paikoissa saarella on vene, joten mahdollisuudet löytää ”oma” ranta on siis läsnä.

Vanhankaupungin Skopelos kaupunki on kiehtova ja hyvin säilynyt ”perinteinen” kreikkalainen arkkitehtuuri, ja kadut ovat niin kapeita, että on lähes mahdotonta päästä autolla. Siten piirin koetaan rauhallinen, vaikka on yleensä paljon ihmisiä täällä.

Skopelos ei ole oma lentokenttä, mutta palvelee Skiathos Islanti National Airport saarella. Jos on niin kantosiipialuksella ja lautta (yli merenkulun 1-1 1 / 2 tuntia).