Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alexandroupolis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alexandroupolis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alexandroupolis miniopas

Alexandroupolis

Autonvuokraus Alexandroupolis

Alexandroúpolis (Alexandroupoli) sijaitsee koillisosassa Kreikka , vain 40 km päässä rajasta Turkin .Kaupunki on pääkaupunki hallinnollisella alueella (prefektuuri) Evros – sijaitsee alueella Itä-Makedonian ja Traakian.Alexandroúpolis asukasluku on noin. 55000 ja on yksi tärkeimmistä satamista Kreikkaan.

Kaupunki perustettiin 300 vuotta ennenKr. ja   Aleksanteri Suuri (joka on nimetty) – mutta on perinteisesti tehty muuttamalla järjestelmiä.Ennen vuotta vuonna 1920 tuli osa Kreikkaa , se oli vain turkkilaiset ja bulgarialaiset, joka hallitsi kaupunkia – ja se oli sitten tiedetään sen turkki nimi – Dedeagac.

Alexandroúpolis on nyt lähinnä teollisuuden ja kaupan – ja tärkeä solmukohta välillä Länsi-Eurooppa, Itä-Eurooppaan ja Turkkiin. Kuuluisin nähtävyys kaupunki itse, on todennäköisesti hallitseva valkoinen majakka, joka on keskeinen satama-alueelle.

Muuten on olemassa useita idyllisiä kalastajakyliä välittömässä läheisyydessä Alexandroúpolis – mukaan lukien Makri, joka on tunnettu sen kuuluisan luolia. Sekä kaupungin ja ympäröivän alueen voi myös ylpeillä valikoima kauniita rantoja, ja se, missä hyvät tilat ja erinomainen veden laatu on merkitty sinisiä lippuja.

Lentokenttä Alexandroúpolis Airport on noin. 7 km keskustan ulkopuolella.

Suomi