Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kefalonia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kefalonia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kefalonia miniopas

Kefalonia

Autonvuokraus Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) on suurin Joonian saarista, jotka sijaitsevat Joonianmeren käsivarsi Välimeren välillä Kreikan ja Etelä-Italiassa.Kefalonia on myös erillinen hallinnollinen alue (prefektuuri), ja pääkaupunki – sijaitsee saaren lounaisrannikolla – kutsutaan Argostoli. Koko saari on väkiluku on noin 40000, joista noin 13000 asuu pääkaupungissa.

Kefalonian toiseksi suurin kaupunki, Lixouri on noin. 10000 asukkaan – sijaitsee länteen niemimaan Pali. Muutoin useita pienempiä kaupunkeja ja kyliä saarella – useimmat niistä merellä. Maisema on hyvin kaunis ja rannat pidetään yksi hienoimmista Kreikassa. Osa niistä pääsee vain veneellä. Sisätilojen saarella hallitsee suuri vuorijono, jossa korkein huippu sijaitsee 1628 m.

Niistä nähtävyydet on kaksi keskiaikaista luostaria – yksi sijaitsee ca.16 km itään pääkaupunki, kun taas toinen on hyvin etelään kylän Markopoulo. Pohjoisessa on Fiscardo tehdään jännittävä arkeologiset löydöt hautoja ja teatteri Roman kertaa, ja Argostoli on erillinen arkeologinen museo.

On lautalla sekä Argostoli ja Lixouri useisiin muihin Joonianmeren saarten ja Manner-Kreikan. Kefalonia on myös oma lentokenttä – Kefalonia kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee noin. 10 km etelään Argostoli.

Suomi