Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Santorini

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santorini sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santorini miniopas

Santorini

Autonvuokraus Santorini

Santorini (tai Thera / Thira) on kaunis kreikkalainen tuliperäinen saari Egeanmeren, jossa on noin 13000 asukasta. Santorini kuuluu Kykladien saaristossa, joka sijaitsee pohjoiseen Kreeta .Tärkein elinkeino on turismi saarella, ja siellä on noin 500000 kävijää vuodessa.

Aiemmin saarella oli iso tulivuori, mutta tänään on vain ulkokehän uudelleen. Kraatteri keskellä täyttyi vedellä, kun tulivuori on räjähtävä puhkeaminen vuonna 1600 eKr.Kr.

Santorinin pääkaupunki Fira on nimeltään, on ca.1600 asukasta. Kaupunki sijaitsee dramaattisesti reunalla 260 metriä korkeiden kallioiden panoraama näköala merelle ja avoin laguuni. Kesällä kaupunki on täynnä turisteja. Fira on vilkas satama ja lauttayhteyksiä monissa muissa kaupungeissa ja saarilla Kreikassa .

Kaupungin nähtävyydet ovat ensisijaisesti näkemyksiä ja rannat (jotka ovat koteja laavakiveä), Fira myös arkeologinen museo ja kansanperinteen museo, joka on näkemisen arvoinen. Se on myös suosittu matkailijoiden ottaa venematka aktiivinen tulivuori, Nea Kameni.

Muut kaupungit Santorini Kamari, Oia, Emporio, Imerovigli ja Pyrgos.

Saarella on oma lentokenttä – Santorini Airport , joka sijaitsee 5 km kaakkoon pääkaupunki Fira.

Suomi