Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Naxos Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Naxos Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Naxos Lentokenttä miniopas

Naxos Lentokenttä

Autonvuokraus Naxos Lentokenttä

Naxos Islanti National Airport (JNX) on hyvin pieni lentokenttä, joka sijaitsee 3 km pääkaupungin ulkopuolella, Chora on Naxos .On säännöllinen bussiyhteys välillä Chora ja lentokentälle. Lentokentältä on myös useita paikallisia linja-autoja, jotka kulkevat eri paikoissa saarella. Monet hotellit ovat myös liikenne. On mahdollista vuokrata auto lentokentältä.

Naxoksen lentokenttä eilen detdaglig lentoja Ateenaan .Se on avoinna 09.00 ja klo 15.00. Lentokentällä on pieni kahvila.

Suomi