Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Naxos Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Naxos Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Naxos Lentokenttä miniopas

Naxos Lentokenttä
Autonvuokraus Naxos Lentokenttä

Naxos Islanti National Airport (JNX) on hyvin pieni lentokenttä, joka sijaitsee 3 km pääkaupungin ulkopuolella, Chora on Naxos. On säännöllinen bussiyhteys välillä Chora ja lentokentälle. Lentokentältä on myös useita paikallisia linja-autoja, jotka kulkevat eri paikoissa saarella. Monet hotellit ovat myös liikenne. On mahdollista vuokrata auto lentokentältä.

Naxoksen lentokenttä eilen detdaglig lentoja Ateenaan. Se on avoinna 09.00 ja klo 15.00. Lentokentällä on pieni kahvila.