Autovuokraamo Turkki

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Turkki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Turkki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Turkki miniopas

Turkki

Autonvuokraus Turkki

Turkki sijaitsee rajalla Euroopan ja Aasian välillä, ja on 76,8 miljoonaa asukasta (2009). 97% maasta on Aasiassa – suuri niemimaa Anatolian (Vähä-Aasia), ja vain 3% Turkin on Euroopassa.

Maa on rantaviivaa Välimerelle etelään, Egeanmeren lännessä ja Mustameri pohjoisessa. Marmaramerelle sijaitsee myös pohjoisessa, yhdistää sekä Mustanmeren ja Egeanmeren. Turkin rajojen maat Kreikka , Bulgaria , Armenia, Azerbaidžan, Georgia, Syyria , Iran ja Irak.

Turkin maisema koostuu lähinnä ylängöt ja vuoristojonot. Korkein kohta on Ararat, joka on 5137 m. Maa on vaihteleva. Rannikkoalueet etelässä ja lännessä on tyypillinen Välimeren ilmasto, joilla on lievä (usein märkä) talvet ja kuivat, kuumat kesät. Sisämaan on enemmän mannerilmasto.

Pääkaupunki Ankara on toiseksi suurin kaupunki 4,3 miljoonaa asukasta (2008).Ankara

hieman luoteeseen keskiosassa maata, ja se on tärkeä taloudellinen keskus alueella.Esenboga International Airport on 28 km norøst keskustasta.

Istanbul on maan suurin kaupunki, 11,3 miljoonaa asukasta.Muita suuria kaupunkeja Turkki, Izmir , Bursa, Adana , Gaziantep , Konya ja Antalya .

Antalya sijaitsee Välimeren rannikolla ja tarjoaa suuren charter matkailu kesällä. Myös satama Alanyan Välimerellä katsotaan suosittu seaside resort turisteille. Alue on usein kutsuttu “Turkin Rivieralla”.

Turkki on noin 15 kansainvälistä lentokenttää. Atatürkin kansainvälinen lentoasema on maan suurin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee 24 km Istanbulista länteen kaupungin keskustasta.

Muista, aikaisemmin varaat auton vuokraus Turkissa, halvempaa se on. Kokeile hakukonetta ja olla yllättynyt alhaiset hinnat autonvuokraus Turkki. Suosituimmat kohteet Turkin forbilutleie Alanya, Antalya, Bodrum ja Istanbul.